2777
2789

سلام من کیست داشتم دوماه اچ‌دی مصرف کردم رفتم دکتر خوب نشده بود بهم ایندومتاسین۲۵ هم داده بود گفته بود مدام هرروز بخور من اشتباه متوجه شدم و کلا نخوردم فک کردم برا کاهش درده وقتی درد داشتم میخوردم اول گف عمل بعد که گفتم نخوردم دوباره دارو داد که دوماه بخورم کیستم یکی ۴سانته یکی ۵ سانت دوس ندارم ب عمل برسه با دارو خوب میشه؟

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

خوب میشه رعایت کن چرب کن زیر شکم با روغن سیاه دانه موقعه ظرف شستن مواظب باش لباس خیس نشه نذار شکم رطوبت بگیره با سشوار خشک کن بعد هر وعده غذا مخلوط یک قاشق ارده عسل بخور کاکائو و قهوه اصلا نخور که کیست بیشتر میکنه صبحانه ناشتا هم یک لیوان آب جوش بخور 

خوب میشه رعایت کن چرب کن زیر شکم با روغن سیاه دانه موقعه ظرف شستن مواظب باش لباس خیس نشه نذار شکم رط ...

آره ازین به بعد رعایت میکنم دارو گیاهی هم شروع کردم الان کیستم ۵۲×۳۵ mm میشه چندسانت؟

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سبک زندگیتو عوض کن. ورزش شکمی با  پیاده روی. حذف قند و هله هوله مغازه. کم کردن برنج و نون و آرد سفید

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره ازین به بعد رعایت میکنم دارو گیاهی هم شروع کردم الان کیستم ۵۲×۳۵ mm میشه چندسانت؟

۵ سانته چیزی نیست حتما زیر شکم هم چرب کن اگه تونستی هفته دو بار زیر شکم ردی تخمدان بادکش بذار فرقی نداره کجا دقیق باشه فقط روی ناف نذار 

۵ سانته چیزی نیست حتما زیر شکم هم چرب کن اگه تونستی هفته دو بار زیر شکم ردی تخمدان بادکش بذار فرقی ن ...

مرسی عزیزم چشم‌چرب میکنم امیدوارم خوب بشه

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
فقط سبک زندگیتو عوض کن. ورزش شکمی با پیاده روی. حذف قند و هله هوله مغازه. کم کردن برنج و نون و آرد ...

جدی تاثیر داره؟متاسفانه همه اینا که گفتی مث نقل و نبات میخورم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
جدی تاثیر داره؟متاسفانه همه اینا که گفتی مث نقل و نبات میخورم

بله خیلی موثره/ خوابت هم باید تنظیم کنی. زود بخوابی. همشو رعایت کن95 درصد اوکی میشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را