2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بچه ها از گین آپ خیلی تعریف میکنن ولی من باز توصیه نمیکنم همه داروها عوارض دارن راستی قرصای وی ...

مرسی عزیزم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
من الان ۳ روزه دارم گین آپ میخورم. قبل اینکه دخترمو باردار بشم دوماهی خوردم از ۴۷ ب ۵۶ رسیدم. دیگ فه ...

وای خوشبحالت😍 من ۴۱ کیلوام

اگ تایم آزاد داری سیپروهیپتادین هم خییییلی جوابه. چاقیش واقعا زیباییه. من مجرد بودم میخوردم. ولی الا ...

من به زور چاق میشم ولی سریع لاغر میشم با یه ناراحتی کوچیک امتحان کردم این دارو رو

من به زور چاق میشم ولی سریع لاغر میشم با یه ناراحتی کوچیک امتحان کردم این دارو رو

منم همینم. ولی تلاش کن وزنت ب بیشتر از چیزی ک میخای برسه. ک لااقل رو ی وزن نرمالی استپ کنی. قدت چنده؟

منم همینم. ولی تلاش کن وزنت ب بیشتر از چیزی ک میخای برسه. ک لااقل رو ی وزن نرمالی استپ کنی. قدت چنده ...

۱۶۷

اووووو. خب پس یا گین آپ یا فت فیس امتحان کن. ب ۶۵ ک رسیدی استُپ کن. از الان شروع کنی برا عید ۶۰ هستی ...

مرسی عزیزم