2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه

124 بازدید | 14 پست

که ارزش غذایی داشته باشه

من خودم دبیرستانم هر روز چیپس و پفک میخوردم و کلی ضرر داشت

امسال تصمیمم اینه چیزای خوب بخورم

چی پیشنهاد میدید

مامانا بیاید همو راهنمایی کنید شماها هم کوچولو هاتونو خوراکی های مفید بدین ببرن

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

قدیم ها لای نون لواش پنیر و خیار میذاشتم چه فازی میداد تو مدرسه سیر هم میشدم .

کیک خونگی هم خوبه  

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم ها لای نون لواش پنیر و خیار میذاشتم چه فازی میداد تو مدرسه سیر هم میشدم .کیک خونگی هم خوبه

یه چیز میخوام باکلاس باشه😂😂

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

من نون پنیر گردو ( نونم تو خونه ساندویجی درست میکنم ) 

ماکارونی 

کتلت ( مخلوط سیب زمینی آب پز و پیاز رنده شده و تخم مرغ و سبزی خشک) 

الویه 

حلوا زعفرونی 

سیب زمینی سرخ کرده 

سمبوسه از شب قبل اصافه درست میکنم 

خوراکی هم هفته ای یکی دوبار کیک یا بیسکوییت یا چیپلکس پول تو جیبی میدم میخرن برا خودشون 

من نون پنیر گردو ( نونم تو خونه ساندویجی درست میکنم ) ماکارونی کتلت ( مخلوط سیب زمینی آب پز و پیاز ر ...

خیلییی هم عالیی

حتما استفاده میکنم

ساندویچ کتلت سالاد ماکارانی ماکارانی شنسل فیله اجیل موز سالادالویه با باگت سیبزمینی ابپز با باگت سمب ...

عالیییی ممنونم ازت حتما درست میکنم

وافلپنکیکفرنچ تستاز اینا تو خونه خودت درست کن ببر

چشم عزیزدلممم ممنونم ازت