2777
2789
عنوان

چرا سینمای هند اغراق آمیز است

176 بازدید | 28 پست

فیلمای علمی تخیلی  مارول اندازه اینا اغراق آمیز نیست 

انگار ب آدم فحش میده آدمو ببخشید.... فرض میکنن 

تو زندگی واقعیشونم اینجورین ینی؟

منکه نگاه نمیکنم اصلا فقط الان تی وی کانال عوض کردم ی تیکشو دیدم اعصابم خورد شد 

این چیهههه اینا چییین دیگه کدوم آدم عاقلی اینو نگاه میکنه

حیف این همه هزینه... 

خب بلد نیستید نسازید دیگه چ کاریه برید تو کاریکه توش استعداد دارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک دوست هندی داشتم به خدا آنقدر به صنعت بالیوود خودشون می‌نازید هی میگفت وای خیلی بازیگرا خوب هستن خیلی فلانه

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

بعضی هاشون در عین اغراق آمیز بودن داستان های جالبی دارن ولی بعضی هاشون فاجعه هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خوششون میاد من یه مصاحبه دیدم یه خانوم ایرانی بود که تو هند بازیگر بود نمی‌دونم کیه.. ازش پرسیدن این چیزای تو فیلم رو جدا هندیا باور میکنن ؟ گفت نه خوششون میاد همینجوری 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

سینمای بالیوود رو بخش موسیقی و رقصش می‌چرخه ،اصلا محتوا مهم نیست انگار ! 

ایده خاص ندارن لابد مجبورا یکم هیجان حتی تخیلی واردش کنن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦