2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دوستی با افغانی چیه

320 بازدید | 42 پست

دختر نه وا پسر 

بیاین یذره بد بگین راحت شم فقط همین مونده بود یه پسر افغان خودشو برام بگیره 

اول خودش پیشنهاد بیرون رفتن داد دو سه بار رفتیم جایی معلوم بود هنوز ام میخواد بریم دیگه من اون روز کار داشتم نرفتیم 

جواب زنگ و پیام نداد نکبت اعصابمو خورد کرد فکر نمی‌کردم بره یا تموم شه ناراحت شم چون برام مهم نبود اما خب چرا آدمایی که از زندگی مون میخوان برن یهو جواب نمیدن خب این حرکت خیلی بی احترامیه 

یاد پارسال همین موقع افتادم با ۲بار یه نفر رفتیم جایی بعد سه هفته دیگه یهو جواب نداد خب مثل آدم تموم کنن میمیرن؟؟

دلم واقعاً گرفت اما نهایتاً به ساعت ناراحت شم به تخمم میگیرمش هم اونو هم هر کسی که قراره بیاد و بره باید بیشتر رو خودم کار کنم فکر می کردم درست شدم 

پسر ایرانی اش برا دوستی ر.ده، وای به حال افغانی اش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر ایرانی اش برا دوستی ر.ده، وای به حال افغانی اش

همین 😂

افغانی و ایرانی نداره پسرا همه جا واقعاً گوهن البته دور از جون اونا که تعهد دارم نهایت به درصد پسرا اینطوری باشن 

همین 😂افغانی و ایرانی نداره پسرا همه جا واقعاً گوهن البته دور از جون اونا که تعهد دارم نهایت به درص ...

دقیقا

الکی عمر و ذهن و احساساتت رو برای این پسرا خراب نکن

حیف تو نیست؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آدم قحط بود که با افغانها میری ، حالا خارج از اینکه ممکنه بلا ،ملا سرت بیارن ، یه کم بخودت ارزش بده حدا قل با‌هموطنت برو 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

چطور ممکنه حتی به یه افغانی نگاه کنیبعد تازه باهاش دیت هم بری؟نگفتی یه بلایی سرت بیارهاینا همشون نژا ...

حق👍👌

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛