2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش الان بود سوپت اینجا هوای شهر ما اونقدر سرد‌و‌بارونی میچسبه تواین هوا سیل داره شهرو‌میبره😞😑

عزیییزم🥲🥲ببخشید 

کاش نزدیک بودم بخدا می‌آوردم 

کدوم شهری؟

آسونه ها کدو و سیب زمینی و پیازو با آب بزار آب پز بشه بعد له کن بعد مرغ تیکه تیکه کن با پیاز بزار کنار

جو رو تفت بده اول بعد یکم روغن بریز و رب بعد ترکیب مرغ و پیاز داخلش بریز یک هم بزن بعد مخلوط میکس شده رو اضافه کن و هم بزن بعد آب جوش بریز سبزی هم دوست داشتی بریز تو مخلوط میکس شده هم نمک بزن موقع جوشیدن قبل میکسش نمک بریز 

من الان این کارو کردم رو گازه امتحان نکردم ببینم چجوری شده

من یدونه خریدم دوتا هم بیشتر نیستیم باید بقیش ک زیاده چیکار کنم؟

بزار یخچال هرموقع دوست داشتی برش بزن کره رو بنداز ماهیتابه بعد کدو رو بچین روش بعد هم بزن کره به خوردشون بره بعد نصف لیوان کوچیک اب جوش و زعفران بهش اضافه کن بعد درشو بزار یک ربع بعد مخلوط گردو خورد شده و دانه یا پودر هل رو بهش اضافه کن بعد درشو بزار ۵ دقیقه بعد شکر بریز روش و بعد ۵ دقیقه زیرشو خاموش کن پودر گل محمدی یا گلاب هم بعد سرد شدنش بریز روش

یا سوپشو درست کن دستورش به این دوستمون گفتم 

عزیییزم🥲🥲ببخشید کاش نزدیک بودم بخدا می‌آوردم کدوم شهری؟آسونه ها کدو و سیب زمینی و پیازو با آب بزار ...

وسایل ندترم درست‌کنم کوچه و‌خیوبونارو هم اب داره میبره 

فداتم نوش جونت عزیزم ❤️

چجوری؟میگی منم درست کنم؟

من کدو حلوایی رو تمیز میکنم میزارم تو آب بدون پوست با یکم‌شیر و آب بپزه بعد که آب پز شد میریزم تو میکسر یا با گذشت کوب میرم روش له شه تو یه ظرف جدا یکم شکر و با آب میزارم کنار وقتی کامل تو آب حل شد میزارم رو گاز آخر کار یکم‌ زعفرون و هل و گلاب میریزم تو یه ظرف جدا آرد رو ۲۰ دقیقه تفت میدم بل شعله کم رنگش که عوض شد کار تمومه بهد دو سه مرحله شیره که درست کردم  میریزم داخلش و در آخر ام کدو حلوایی له شده رو اضاف میکنم قشنگ‌هم میزنم تا گهواره ای شه خیلی خیلی خوشمزه میشهه

وسایل ندترم درست‌کنم کوچه و‌خیوبونارو هم اب داره میبره فداتم نوش جونت عزیزم ❤️

وای خدا به خیر بگذرونه کجای ایرانی؟الان وضعیت چطوره؟

کاش یک مدت ا اونجا دور بشین اگر انقدر خطرناکه