2777
2789

چ ربطی داشت به کرج؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ حجاب میشه گفت صدرنشین بی‌حجابی محسوب میشه 

خصوصا بعضی مناطقش 

ما خودمون ماه تا ماه تو اون مناطق پا نمیزاریم مگر کاری چیزی داشته باشیم 

اگر آدم بی خیالی هستی که اذیت نمیشی

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

از لحاظ حجاب میشه گفت صدرنشین بی‌حجابی محسوب میشه خصوصا بعضی مناطقش ما خودمون ماه تا ماه تو اون مناط ...

خب منم همینطور شنیدم 

ولی خب خیلیا میان میگن چ ربطی داشت شاید خیلیا این چیزا رو نشتیدن راجع به کرج

منم بخاطر پوشش میگم 

حس میکنم راحت نباشم 

از چیش فرهنگ مردمش جطوره؟

۳ سال دانشگاه کرج بودم خیلی اذیت شدم فرهنگشون خیلی قاطی پاتیه اینقد که غیر بومی داره. بیشتریا آدمای ناراحتی هستن درگیرن انگار . ولی آدم خوبم داره ها خیلی عصبی طور بودن

دنیا برای من میچرخه
خب منم همینطور شنیدم ولی خب خیلیا میان میگن چ ربطی داشت شاید خیلیا این چیزا رو نشتیدن راجع به کرجمنم ...

میگم بستگی به خودت داره 

بعضی جاهاشم عادی هستا 

اتفاقا میشه گفت تعداد افرادی که پوشش دارن بیشتره ، مثلا محله‌ی ما 

ولی بعضی مناطقش هم دیگه زیادی بازه که اگر مثل ما اذیت باشی میتونی رفت و آمدت به اون مناطق رو کمتر کنی

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....