2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب شما درست تعریف تک نیت رو بگید بهشون

میگم برای من اشتباه بود  جواب تک نیت ایشون. منظورم این بود. سایت فردای تازه یا ت. اروت رنگی،  نوستر آدامس درسته 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

همین نبات ک میگن اشتباه جواب داد؟ خب کی خوبهتو تو تاپیکای حس ششم زیاد هستی

یادم نمیاد راستش.  از خیلیا پرسیدم.   یکی ش ارکیده ۱۱۸ بود .یکی هم چند روز قبل پرسیدم و درست بود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

ارکیده اتفاق افتاد ؟

اره. هر ۲ تاش درست گفت پارسال.  الانم توی تاپیک ازش پرسیدم ولی درخواستم رو قبول نکرد.  گفت فقط ۲ سوال جواب میده پارسال البته 

من قبلا از یکی پرسیدم خوب بودپس تو کلا میگی تک نیت اشتباه س

ببین دیگه این چیزا شانسیه و نباید بهش دل داد من نبات برام درست گفت چندتا بچه های دیگه حس ششم بودن اما یکی ممکنه درست در نیاد 

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

همین نبات ک میگن اشتباه جواب داد؟ خب کی خوبهتو تو تاپیکای حس ششم زیاد هستی

اینا من پرسیدم ازشون درست بود

@مهروماه۹۹‍ 

@دختر_روزهای_بارانی۲۰‍ 

@اسمون_ابی۲۲۳۳‍ 

@زمستان_هستم‍ 

این اخری نمیدونم درست نوشتم کاربریشو یا نه

من قبلا از یکی پرسیدم خوب بودپس تو کلا میگی تک نیت اشتباه س

نه. میگم ایشون برای من اشتباه در اومد. شاید برای شما درست باشه

اینا من پرسیدم ازشون درست بود@مهروماه۹۹‍ @دختر_روزهای_بارانی۲۰‍ @اسمون_ابی۲۲۳۳‍ @زمستان_هستم‍ این اخ ...

آره آخری عشق منه 

اینقدر دقیق و درست میگه همه چیو

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

ببین دیگه این چیزا شانسیه و نباید بهش دل داد من نبات برام درست گفت چندتا بچه های دیگه حس ششم بودن ام ...

پس الکیه 

از بین ۱۰ نفر بالاخره شانسی جواب یکی درسته

این دیگ شانس میشه نه حس شش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز