2777
2789
عنوان

بچه هایی که فرهنگیان قبول شدن بیان

144 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها. من خودم دانشجوی کارشناسی سال آخرم و دوباره بعد تقریبا چهار سال میخوام کنکور فرهنگیان شرکت کنم. رشته دبیرستانم علوم انسانی بوده. باتوجه به اینکه ۴ سال از دروس دوره دبیرستان فاصله گرفتم و تقریبا صفرم چون چیزی یادم نیست خواهرانه راهنماییم  کنید چجوری بخونم کنکوری فقط تست بزنم خوبه مثلا؟ فیلمای کلاسینو ارزش دارن؟ وقت گیر نیستن؟ چه منابعی خوبه بگیرم روزی ۶ ساعت الی ۷ ساعت وقت بذارم میتونم قبول بشم امسال ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که باید امتحان نهایی بدی. ۵۰٪ قبولیته

دوما که کنکور فرهنگیان هم میدی ۲۵٪ قبولیته 

سوما اگر ان‌شالله مصاحبه دعوت بشی تو ارزیابی بهت یه امتیازی میدن که اونم ۲۵٪ قبولیته.

کنکور سراسری رو هم ثبت نام کن ضرر نمیکنی. 

جزئیات اش دیگه خیلی طولانی میشه و شاید اینجا کسی نتونه همه چیز رو دقیق بهت بگه تو تلگرام کلی کانال برای کنکوری ها هست. پیشنهاد میکنم عضو شو و تمام اطلاعیه هاشون رو بخون 

اولا که باید امتحان نهایی بدی. ۵۰٪ قبولیتهدوما که کنکور فرهنگیان هم میدی ۲۵٪ قبولیته سوما اگر ان‌شال ...

امتحان نهایی رو حتما باید شرکت کنم؟ اجباریه؟ معدل دیپلمم بالا بوده اخه

امتحان نهایی رو حتما باید شرکت کنم؟ اجباریه؟ معدل دیپلمم بالا بوده اخه

بله حتما باید شرکت کنی. تو تراز لازم داری و معدل دیپلم ات بهت تراز نمیده 

هم دوازدهم هم یازدهم (البته فعلا اینه قانونش) 

اولا که باید امتحان نهایی بدی. ۵۰٪ قبولیتهدوما که کنکور فرهنگیان هم میدی ۲۵٪ قبولیته سوما اگر ان‌شال ...

خوب میشه راهنمایی کنید چجوری بخونم؟ فیلم ببینم؟ کتاب بگیرم چیکار کنم.. تست بزنم فقط؟ 

بله حتما باید شرکت کنی. تو تراز لازم داری و معدل دیپلم ات بهت تراز نمیده هم دوازدهم هم یازدهم (البته ...

چقدر سخت شد پس نمیتونم نمرات نهایی های سال خودم رو ارائه بدم یعنی؟ و اینکه اگه نمره پایین تر گرفتم چی میشه؟ معدل ۴ سال قبلم  رو خراب نمیکنه؟

خوب میشه راهنمایی کنید چجوری بخونم؟ فیلم ببینم؟ کتاب بگیرم چیکار کنم.. تست بزنم فقط؟

ببین من خودم از رشته تجربی قبول شدم در مورد رشته شما اطلاعات زیادی ندارم به علاوه اینکه جواب اینا به خودت بستگی داره 

صادقانه بگم تو این جور سایت ها دنبال کمک نباش. 

تو کانال های مشاوره ای بگرد اونجا کلی ادم شبیه خودت پیدا میکنی و کلی مشاور که همه چیز رو توضیح میدن 

ببین من خودم از رشته تجربی قبول شدم در مورد رشته شما اطلاعات زیادی ندارم به علاوه اینکه جواب اینا به ...

ممنونم از راهنمایی تون محبت کردید. بله درسته اما متأسفانه مشاور هر کی حرف خودشو میزنه خیلی دقیق راهنمایی نمیکنن

چقدر سخت شد پس نمیتونم نمرات نهایی های سال خودم رو ارائه بدم یعنی؟ و اینکه اگه نمره پایین تر گرفتم چ ...

نه نمیتونی 

معدل کل دیپلم ات همونی که هست باقی میمونه. حتی اگر ده بار امتحان بدی. 

ولی تراز سوابق فقط و فقط به امتحان نهایی همون سال بستگی داره. چه بالاتر از نمره دیپلم ات باشه چه پایین تر 

چه رشته ای خوندی؟بهتر نیست آزمون استخدامی بدی؟

رشتم حقوق هستش واقعا تو دوراهی بدی گیر کردم فکر ماده ۲۸ هم بودم ولی باید صبر کنم لیسانس بگیرم و بعد شرکت کنم اما میگن قبولیش خیلی سخت تره و به این راحتی نمیشه قبول شد