2777
2789
عنوان

بیست و پنج گرم طلا دارم دارم از حشحالی سکته میکنم 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 33 پست
مغزهای کوچک زنگ زده گوشت خریدی کیلو‌دو تومن مرغ خریدی کیلو ۵۰۰ باز خوشحالی کن

اره انگار الان پولدار شدیم با طلاهامون

همین‌ الان یه قصابی میری ۴میلیون واسه یه خونواده دوتفرع میدی چندوقت دیگه باید ۱۰میلیون بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه مسکن بالا نره لااقل ثابت بمونه طلا همینطور بالا بره شاید بتونیم با پول طلاهامون یه خونه بخری ...

ثابت نمیمونه خیلی از سازنده ها خونه هاشونو نیمه ساخت رها کردن ، مصالح به شدت بالا رفته، اینکه راکده چون پولی برای خرید نیست

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
رسما مرغ شده ۷۰۰ تومن ی مشت کیک ابمیوه برا تغذیه بچه میخری میشه ۱ ملیون خونه اشغالی رهنش شده ۴۰۰ ۵۰۰ ...

من خودم چند روز پیش رفتم مرکز شعرمون آرایشگاه و خرید و گوشت سبزی سرخ شده و میوه کمی خوراکی و کمی خرید از دکه و دو تومن هم تعمیر کولر پنج تومن تو یه روز خرج شد

من خودم چند روز پیش رفتم مرکز شعرمون آرایشگاه و خرید و گوشت سبزی سرخ شده و میوه کمی خوراکی و کمی خری ...

۵ تومن ک چیزی نیس رسما بری سوپری ۱۰ تومنم ازت میگیرن خرید ماهانه رو عملا دیگه کسی بچه نمیاره ی بسته پوشک الان ۵۰۰ تومن بشه برا یک هفته ی بچه شیر خشک گیر نمیاد تو سر میزنن یدونه بدن