2777
2789
عنوان

هول بازی شوهرم و همکاراش

909 بازدید | 82 پست

همسر من پزشکه. جراحه. خوشتیپ هم هس. هرجا میره پرستارا و اتاق عملیا کرم میریزن. البته همسر منم مریضه که اجازه میده اونا از حد خودشون فراتر برن. ولی پرستارا هم خیلی عوضین. یه شرح حال مریض میخان بفرستن براش اونقد عشوه میان و ده تا لاس میزنن که ..... من بارها چتاشونو خوندم و از همسرم ایراد گرفتم. اونم گفته من که میدونم اینا دارن نخ میدن ولی برام مهم نیستن، تو همه زندگی منی ولی نمیشه خیلی خشک رفتار کرد توی سیستم و..

من اصلا قانع نمیشم . به اینکه اونا کرم دارن هم کاری ندارم. بحثم رو همسر خودمه که وقتی نمیخاد باهاشون باشه چرا یه جوری چت میکنه که طرف فک کنه چه گوه خاصیه مثلا... چیکار کنم بچه ها؟ این چتا داغونم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هولن خودتونید با شوهرای لاسوی بی مختون

ما در قبال شما تعهدی نداریم هرجوریممم که دلمون بخواد رفتار میکنیم شوهرتو جمع کن اون در قبال تو مسئوله رندگیتم خراب بشه هیچکدوم از اون پرستارا سر سوزنی براشون مهم نیست

.

باهاش جدی حرف بزن بهش بگو برای من هم مرد هول زیاد هست که نخ میدن عایا من هم باید خشک رفتار نکنم؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هولن خودتونید با شوهرای لاسوی بی مختونما در قبال شما تعهدی نداریم هرجوریممم که دلمون بخواد رفتار میک ...

انسانیت حکم میکنه همه ی ادما در قبال هم احساس مسئولیت داشته باشن ،انسانیت و اخلاق...

یکی از دوستای اقام سوپروایزر یه بیمارستانه 

همه بیمارستانو یه دور ....

من همیشه میگم اگه مردی هم بد باشه تا خانمه نخاد هیچ مردی نمیتونه سمتش بره 

اگه از شوهرت اطمینان داری خودتو اذیت نکن 

کلا کادر درمان که هیچ یه سری خانما رو تو خیابونی مغازه ای حایی هم میبینیم تک و توک هستن اینجور افراد که یه چراغ سبزی میدن

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏