2777
2789
عنوان

مریض باشی و تنها خیلی سخته

196 بازدید | 15 پست

سخت هم میشه وقتی بچه کوچیک داشته باشی 

خیلی حالم بده 

سرما خوردم شدید بعد از صب بدتر شدم و ی حس دل ضعفه ی عجیب دارم هرچی میخورم سیر نمیشم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بمیرم برات🥲زنگ رستوران معروف شهرتون بزن سوپ و جوجه سفارش بده بیارن برات

خدا نکنه 

چشم عباس آقا😂

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه ۵ماهه دارم

امروز صب با گلو درد شدید که تف قورت میدادم درد میکرد بلند شدم. ابریزش بینی . گوشمم درد میکنه

مامانم سر کوچه مونه خونش. زنگید گفت بیا اینجا نمیتونی بچه نگه داری ، ما نگه میداریم بخواب خوب شی

اما نمیرم

دوس دارم تنها باشم

تنها زودتر خوب میشم تا برم اونجا سروصدا هست

اینارو گفتم ک بدونی زیادم حسرت تنهایی نخوری

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

منم بچه ۵ماهه دارمامروز صب با گلو درد شدید که تف قورت میدادم درد میکرد بلند شدم. ابریزش بینی . گوشمم ...

نمیدونم من بودم بچه مو می‌بردم میدادم نگه دارن 

مث من یهو از پا میوفتیا همه چیو خودت ب دوش نکش 

یا حداقل مواد می‌بردم میدادم مامانم نهار درست کنه ضعف عجیبی دارم 

میتونی بری یه سرم بزنی چندتا امپول هم بریزن توش زودتر خوب میشی

بعد از ظهر میرم 

من سوپ گذاشتم . میخام برم بخورمتوهم سوپ بزار راحتهمرغ زیاد بنداز توش لقمه کن مرغشو

ب زووووور عدس و ماش گذاشتم بپزه 

اونم خیلی خوووبه بخور نوش جانیه دکتر. برو بعدظهر حتما

اره ماشین ندارم شوهرم بیاد بریم 

من که ۹۰ درصد عمرمو تنها بودم...

یه سوپ رقیق بپز بخور جون بگیری.

اگه میوه مثل سیب و اینا داری آب بگیر بخور.

قرص سرماخوردگی و آموکسی هم اگه داری بخور ۸ ساعتی سرپا که شدی با شوهرت برو دکتر بعدا...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر