2777
2789
عنوان

آدمای عملی براتون جذابن❓

792 بازدید | 89 پست

به نظرتون کسی که همه چیزش زیباست ولی یکم بینیش بزرگه زیباست هنوزم یا وقتی بینیشو عمل کنه زیبا میشه به نظرتون؟

یعنی می‌خوام بگم وقتی که کسی عمل می‌کنه هنوزم زیبایی‌هاش از نظر شما حفظ می‌شه یا فکر می‌کنید جذابیتشو از دست میده؟

کلاً آدم‌های عملی از نظرتون جذابیت دارن؟

شده به کسی که عمل جراحی کرده یا ژل بوتاکس برای زیبایی تزریق کرده یا عمل‌های متعدد داشته بگید زیبا؟

ملاک زیبایی از نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من خوشم نمیاد چهره هایی که عمل و ژل و اینا داره کاملا مصنوعی از اون حالت زیبای خودش خارج میشه به نظرم واسه همین خودم هیچ وقت سمت این کارا نمیرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه حقیقتن

احساس میکنم عملی ها یجورین مخصوصا اونایی که ژل میزنن

زیاد ها وگرنه مثلا فقط یه جا برای یکم خوشگل تر شدن هیچ مشکلی ندارم ولی زیاده روی واقعا بدم میاد

A cat lover    

راستش من خوشم نمیاد چهره هایی که عمل و ژل و اینا داره کاملا مصنوعی از اون حالت زیبای خودش خارج میشه ...

منم با شما موافقم 

ولی گاهی وقت یک سری عمل‌ها برای رفع عیب و ایراد هستش که اونا ممکنه توی زیبایی تاثیر بذاره

سلیقه ایه.شاید یکی ایرادی داشته باشه صورتش با عمل یا کمی و به اندازه ژل یا یوتاکس و فیلر این‌چیزا جذابیتش‌هزار برابر بیشتر بشه ولی بنظرم تا صورت احتیاج نداشته باشه به ژل و عمل نباید توش دست برد

اره اگه بیش از حد نباشه 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ملاک زیبایی بودن من طبیعی بودن نه پلنگ بودن . با عمل زیبایی مشکل ندارم من میگم اگر عملهای زیبایی ژل فیلر لیفت هم میکنن طبیعی باشه .

دیروز تو داروخونه یه خانومی لباشو ژل زده بود ۱۰ سانت ارتفاهش بود از نیمرخ هم کلی بیرون زده بود به سختی میتونست حرف بزنه. . 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
نه حقیقتناحساس میکنم عملی ها یجورین مخصوصا اونایی که ژل میزننزیاد ها وگرنه مثلا فقط یه جا برای یکم خ ...

به نظر من مثل قمار می‌مونه وقتی یه جایی صورتتو قشنگ کنی دیگه ثل یه مرض می‌افته به جونت که بری یه کارای دیگه هم انجام بدی 

اول دماغ بعد لب بعد...