2777
2789
عنوان

چهره نوزاد

95 بازدید | 14 پست

سلام دوستان…

من یه دختر چهار ماهه دارم…

بنابه دلایلی بعد زایمان اختلافاتی با مادرشوهرم داشتم سر مسائلی مثل مثلا میخواست خاک تبرک بریزه دهن بچه م نذاشتم،،،یا مثلا همش ایراد میذاشت رو بینی بچه م…

ارتباطم کم کردم باهاش…متاسفانه خودم الان با رنگ پوست بچه م ک سبزه مشکل دارم،بینیش وقتی گریه میکنه شبیه مادرشوهرمه و این موارد تقریبا داره منو از پا میندازه…تا جایی ک مراقبت از بچه برام سخت شده

کسی موارد مشابه داشته ک حالش خوب شه…ب امید نیاز دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تبرک اینا مشکل ندارن الان چون حس تنفر از مادرشوهرت داری اینجور شدی

اره

ولی منی ک میکفتم چرا ایراد میذاری رو بچه حالا خودم چرا دارم این کار میکنم…زندگی مشترک خیلی خوبی دارم ولی دارم با رفتارام خرابش میکنم…چرا خوب نمیشم اخه

مگ نوزاد دماغش مشخصه به کی رفته😐اون بچه چهره حالا هی عوض میکنه این چیزا چیه میگی

درست میگی

خودمم قبلا به مادرایی ک این حرفا میزدن میگفتم جقدر بی رحمی…و اینکه خودم اینجوری شدم داره دیوونه م میکنه

درست میگیخودمم قبلا به مادرایی ک این حرفا میزدن میگفتم جقدر بی رحمی…و اینکه خودم اینجوری شدم داره دی ...

افکار منفی دور بریز اون بچه چهرش تغییر میکنه و شبیه خودت میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ارهولی منی ک میکفتم چرا ایراد میذاری رو بچه حالا خودم چرا دارم این کار میکنم…زندگی مشترک خیلی خوبی د ...

الان مادرشوهرت خوشحال میشه نباید آتو بدی دست کسی که ازت خوشحال بشند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
افکار منفی دور بریز اون بچه چهرش تغییر میکنه و شبیه خودت میشه

دارم تمرین میکنم ولی هی بدتر میشم …همیشه میگفتم سبزه ها قشنگن نمکن حالا برام ایراد شده…یا هزار جور فک بدتر

دارم تمرین میکنم ولی هی بدتر میشم …همیشه میگفتم سبزه ها قشنگن نمکن حالا برام ایراد شده…یا هزار جور ف ...

چون ذهنت درگیر اینجوری فکر میکنی 

وگرنه قشنگ ترین بچه رو داری و خدارو شکر کن که سالمه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

الان مادرشوهرت خوشحال میشه نباید آتو بدی دست کسی که ازت خوشحال بشند

دقیقا بلایی ک سر همسرم اورده…همیشه بهش میگفت سر تو تمر خوردم ک سیاه شدی سر داداش بزرگت نخوردم خشگل شد…بعد من میگفتم چطور دلش میاد دلش میشکنه…حالا خودم انگار دارم کارما پس میدم این حیوون شدم