2777
2789
عنوان

دوتا از انگشترام همزمان گم شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
یعنی چی مگ شوخی داره اینکارا این چ شوخیه ب این میگن دزدی دست پدر شوهر😲😲😲چ چیزا میشنوه ادم

اخه خونه ی اونا دراوردم روی اپن بود فرداش رفتم بردارم نبود همونجا گذاشته بود بالای اپن کسی دیگه میاد خونه برنداره بعد نگفته بود به من که بیشتر حواسمو جمع کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچ چیز بدتر از گم کردن نیست ، آدم روانی میشه به خدا 

من هم 2 سال پیش یه دستبند طلا 11 گرم گم کردم تو شهرستان ، تا الان دنبالشم 

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم
تو حموم نزاشتی تو کیف..درز کیفها...جیب مانتو شلوارا اینا رو بگرد شاید در اوردی برا پخت غذایی چیزی یا ...

همه جارو گشتم 

میگم شاید توی لباسشویی باشه اخه یه بار صدای بدی داد فلشم از توش دراومد بعد باز گتشیم لباسشویی رو نبود توش

همه جارو گشتم میگم شاید توی لباسشویی باشه اخه یه بار صدای بدی داد فلشم از توش دراومد بعد باز گتشیم ل ...

دوستم داشت خمیر درست میکرد تو حیاطشون انگشتراش خمیری شد دراورد گذاشت گوشه دیوار بعد اومد هرچی گشت نبود بعد چن وقت اومد دید یه سوراخ گوشه دیوار هست انگشترا اونجان خودش میگه خمیری بود موش برد خمیرا رو بخوره بردشون اونجا

یعنی هیچ چیز بدتر از گم کردن نیست ، آدم روانی میشه به خدا من هم 2 سال پیش یه دستبند طلا 11 گرم گم کر ...

دستبند ها هیچوقت به قفلشون اعتماد نیست من قل میکنم سنجاق هم میزنم اتفاقا چند وقت پیش باز شده بود ولی خدا رو شکر سنجاق گرفتش

دستبند ها هیچوقت به قفلشون اعتماد نیست من قل میکنم سنجاق هم میزنم اتفاقا چند وقت پیش باز شده بود ولی ...

یعنی چی ؟ قل می کنم ؟؟؟/ 

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم
نمیخوام فکرتو مشغول کنم اما آشنا بردهگم نشده

اخه اونجوری نیستن که دزد باشن 

نمیتونم تهمت بزنم الان واقعا 

فقط دوست دارم پیدابشه خسته شدم 

الان دوربین مغازه ی مادرشوهرمو دیدم برگشتنی از مغازه دستم نبود نمیدونم مغازه دراوردم یا کلا نبردم مغازه

خاک توسرم باین حافظه ای که دارم

اخه اونجوری نیستن که دزد باشن نمیتونم تهمت بزنم الان واقعا فقط دوست دارم پیدابشه خسته شدم الان دوربی ...

وای نه

تهمت خیلی سنگینه و بی انصافیه

فقط حسم میگه اگر کسی برداشته باشه احتمالا آشناست

من هیچ جا جز خوه انگشترمو در نمیارم

گاهی میریم مثلا هتل درمیارم اما یادمه که باید دوباره دستم کنم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

وای نهتهمت خیلی سنگینه و بی انصافیهفقط حسم میگه اگر کسی برداشته باشه احتمالا آشناستمن هیچ جا جز خوه ...

پیدا دش عزیزم جیب مانتوم بود یعنی یک هفتس دارم میگردم اصلا انگار نه انگار اخر امقد دعا خوندم پیدا شد