2777
2789

عالیه دیگ غذا خور شده وعده های شیرش طبیعیه کم شه پسر من یک سالشه صبح نود سی سی شیرخشک ظهر نود سی سی عصر چندتا قاشق فرنی شب ۹۰ سی سی شیر ن غذا ن میوه ن سوپ هیچی😭😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بچت سیره خیالت راحت باشه لابد اونا بچه هاشون وعده غذاییشون کمتره 

البته یه وقتایی ممکنه مثله همیشه نخورن باز هم تو فکر نباش این بستگی داره که شکمش کار کرده باشه یانه و دندون داره یا نه 

عالیه دیگ غذا خور شده وعده های شیرش طبیعیه کم شه پسر من یک سالشه صبح نود سی سی شیرخشک ظهر نود سی سی ...

خب با شیر سیر میکنه خودشو جای غذا نمی مونه اونم شیرخشک که سنگین و طولانی سیرش میکنه

پس بچت سیره خیالت راحت باشه لابد اونا بچه هاشون وعده غذاییشون کمتره  البته یه وقتایی ممکنه مثل ...

صبحا ی کاسه فرنی ی سرلاک می خوره ظهرم ی بشقاب برنج شبم حریره بادوم ولی قبلش نون ماست ی ی چیز کوچیک بهش میدم چون گرسنه ش میشه

مگه معده کوچولو چقد جا داره عینه منی هی می خواستم بزارم تو دهنش بعضی وفتا ایقد مبدادمش که دیگه ببخشید اینو میگم اروغ میزد بالا میاورد کاسه و بشقابش اندازه معده خودشه نه معده شما  

مگه معده کوچولو چقد جا داره عینه منی هی می خواستم بزارم تو دهنش بعضی وفتا ایقد مبدادمش که دیگه ببخشی ...

آخه همین جوریم لاغر اگه بهش ندم که هیچی ازش نمی مونه😕