بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 عنوان خستگی توی این سن طبیعیه یا نه علامت سوال 79 بازدید | 9 پست با 19 سال سن احساس پیری میکنم هیچ ذوق و شوقی دیگه برای چیزی ندارمنمیدونم چطور بگم حسمو، انگار از همه چیز زده شدم فقط میخوام زودتر روزا بگذره اصلا نمیخوام وجود داشته باشم توی این دنیا میخوام وجودمو محو کنم اصلا 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠 1404/06/30 | 11:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_کرانچی عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 11990 منم امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 نشانه افسردگی داری دارم اره 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 فقط میخوام گریه کنم حتی شده الکی میخوام یکی بشینه جلوم فقط باهاش حرف بزنم فقط جلوش گریه کنم اونم هیچی نگه 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 622 منم مث توام 💔😪 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠