2777
2789

منم درد نداشتم مدام راه میرفتم تا بالاخره دردم گرفت یک هفته هم از موعدم گذشته بود همه منو میترسوندن اما من ریلکس بودم به خدا توکل کردم ورزش کردم تا دردم گرفت و زایمانم خیلی خوب بود بدون بخیه و توی دوساعت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد نداشتم مدام راه میرفتم تا بالاخره دردم گرفت یک هفته هم از موعدم گذشته بود همه منو میترسوندن ...

ممکنه اگه موعد زایمانت بگذره ممکنه بچه تو شکمش خراب کاری کنه بعد ضرر داشته باشه واسش

کدومشون دقیقتره سنوی رشد جنین و سنوی تعیین جنسیت هرکدوم یه تاریخی زده

من ۱۵سال پیش زایمان کردم دستگاه ها الان دقیق تر هستن

ولی من تاریخ سونو ها خیلی زودتر بود 

زایمانم نزدیک تاریخ بر اساس آخرین پریود بود

ممکنه اگه موعد زایمانت بگذره ممکنه بچه تو شکمش خراب کاری کنه بعد ضرر داشته باشه واسش

اصلا بهش قکر نمیکردم واسترس نداشتم حرکاتش مدام چک میکردم نفس عمیق میکشیدم همه استرس داشتن جز خودم