2777
2789

یه درسی رو برداشتم که استادش سخت گیره البته درس خوب میده ولی نمره دادنش هم براحتی نیست 

و فعالیت کلاسی براش خیلی مهمه 

منم چون ساکتم زیاد سر کلاس فعالیت نمیکنم بخاطر همون ترمای قبل ینی لب مرز بودم و با نمره های ۱۱ و ۱۳ اینا پاسم کرد 

حتی ترم پیش نزدیک بود منو بندازه آخرش دیگه گفت یا با من واحد بر نمی داری یا اگه برداشتی فعالیت میکنی و درس میخونی 

بنظرتون الان این ترم دیگه واحدی که باهاش برداشتم رو حذف کنم و به جاش یه درس دیگه از ترمای بالاتر بردارم؟ این درسی رو که برداشته بودم مال چارت خودم بود ولی استادش سخت گیره بنظرتون خوبه حذف کنم و یه درس دیگه از چارت بالاتر بردارم و این درسو ترمای بعد بردارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعدا به مشکل نمیخوری حذف کن یه چیز دیگه بردار ولی اگرم برنداشتی قبلش برو باهاش صحبت کن بگو استاد من کلا درون گرا هستم زیاد نمیتونم تو جمع حرف بزنم لطفا به من فعالیتی بدید که با روحیاتم جور در بیاد حرف نزدن من از روی درس نخوندن نیست به خاطر اینکه تو جمع سختمه حرف بزنم 

من خودم معلمم به ما یاد دادن به تفاوت فردی دانش آموزان توجه کنیم و تکلیف هر کس متناسب با ویژگیاش باشه تعجب میکنم استاد چجور به این موضوع توجه نداره

اول از همه ببین این درس پیش نیاز هست یا نه ؟ 

شاید ترم بعد واسه برداشتن درس چارتت پاس کردن این درس مهم باشه

دوم اینکه یعنی هیچچچچچ استاد دیگه ارائه ش نداده؟؟؟

اگه فقط این ارائه‌ داده پس احتمالش زیاده ترم های بعدم فقط خودش ارائه بده 

پس آش کشک خالته من بودم اگه پیش نیاز بود و تنها استادی بود که ارائه داده بود بر می داشتم ولی این ترم سر کلاسش خودمو پاره می‌کردم😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((