2777
2789
من از الان استرس دارم مدرسه خودم تموم شده بود راحت شده بودم باز دوباره شروع شد بوی گند مدرسه 😅

عزیزمممم،موفق باشه ان شالله 😍

من تا ۴۱۱راحتم اما عاشق مدرسه و کیف و کتاب و درس و کلاسم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم شهری تهران فردا گفتن بیایید جشن شکوفه ها

هوا الوده نیست؟

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرم اصلاتمرکزنداره باهوشه ولی فکرش همش تو بازیه توی جمع همش بازی بقیه رو خراب می‌کنه زود عصبانی میشه بدترین چیزی که حالموبدمیکنه همش التماس بقیه می‌کنه باش بازی کنن اونام نقطه ضعفشوفهمیدن اذیتش میکنن مثلامیخان چیزی ازش بگیرن میگن باهات بازی نمی‌کنیم ها.استرس اینو دارم توی مدرسه نتونه دووم بیاره با کاراش اینقدحالم بده استرس دارم دست چپم ازدیروزدردگرفته

خودت باهاش بازی نکردی؟

چرا زیادباباشم خیلی باهاش بازی می‌کنه میبرتش پارک ولی دائم باید حواسش باشه که کاربدی نکنه یجوریه بقیه روا خودش فراری میده گوشی هم زیاد نگاه می‌کنه روزانه کلی نت مصرف می‌کنه دلم براش میسوزه

چرا زیادباباشم خیلی باهاش بازی می‌کنه میبرتش پارک ولی دائم باید حواسش باشه که کاربدی نکنه یجوریه بقی ...

اولین قدم شما همین استفاده کم از گوشیه 

هروز کم و کمتر کن مصرف گوشیو حتی خودتم دست نگیر 

بگو مثلا چون برق میره نت هم نیست 

گوشی ذهن بچه رو آسیب میزنه 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
اولین قدم شما همین استفاده کم از گوشیه هروز کم و کمتر کن مصرف گوشیو حتی خودتم دست نگیر بگو مثلا چون ...

دقیقامقصرباباشه براراحتیه خودش که بچه رو ازسرخودش بازکنه گوشیرومیده دستش چندنفرگفتن ببرمش روانشناس ولی میترسم بگه بیش فعاله برا همین مبردمش

دقیقامقصرباباشه براراحتیه خودش که بچه رو ازسرخودش بازکنه گوشیرومیده دستش چندنفرگفتن ببرمش روانشناس و ...

بهش بگو خب گوشی عوارض بدی داره 

تازه مگه خودش نمیدونه ؟

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه