2777
2789

جا به جایی که مد نظرم بود کلی نذر و نیاز کرده بودم بشه آخرش هی خانوادم محل نمیدادن امروز خیلی دیگه پا فشاری کردم مامانم گفت استخاره بگیریم استخاره مامانم گفت که باعث آبروریزی میشه استخاره خودم گفت بده و دچار سختی و بدبختی و ای چیزا میشم و به جایی نمیرسم و به چیزایی که میخام هدف هایی که دارم نمیرسم 

ولی من حتما باید جا به جایی داشته باشم حس میکنم اون چیزی که تو ذهنمه اگر اتفاق بیوفته موفق میشم و میخوام موفقیتم رو بکوبونم تو صورت خیلیا 😐😐🤦🏼‍♀️الان ینی واقعا چون استخاره بد اومده منم بدبخت میشم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مستاجریم هرسال هرخونه ای که میریم خدا روشکر مشکل با هیچکی نداشتیم دوسه سال پیش رفتیم برا اجاره یه خونه صاحب خونه یه زنه مذهبی فوق مذهبی بود هی چند بار مارو آورد برد برانداز کرد آخرم گفت استخاره بگیرم ماهم تعجب کردیم توکه میبینی  تحقیقم کردی استخاره چیه دیگه اومد بعداز سه روز گفت خیلی خوب اومده ما هم مستقر شدیم هنوز 6 ماه نگذشته بود چاه فاضلاب خونه پرشد گوه گند اومد تو زندگیمون به صاحب خونه خبر دادیم اومد خالی کرد دوباره بعداز دوسه روز پرشد تا اینکه دعوا ودرگیری شد میگفت شما کار تجاری میکنید خلاصه شکایت بازی تا اینکه مشخص شد سوییت رو پوشت بوم از پنجره گربه رفته زده شیر آبو باز کرده ما ار اونجا رفتیم ولی کلی صاحب خونه متضرر شد اینم از استخاره

ببین من نمیدونم دقیقولی ماهم قبلا ی کاری میخواستیم بکنیم استخاره گرفتیم بد اومدولی تهش خوب شد

وای دو دل شدم الان رفتم کارامو انجام دادم میگم نکنه بدبخت بشم واقعا 

عزیزم بخدا توکل کن ازش کمک بخواه به هدفت فکر کن نه حرف وحدیث اطرافیانت انشالله خیر باشه وموفق ب ...

بخدا خسته شدم تنها کسی که بهم سرکوفت نزده فقط نامزدمه دیگه از بس آبرومو سر چیزای الکی بردن بخدا دیگه از مامانمم دلم خوش نیس فقط میخام بشه و ثابت کنم منم آدمم بعد برم سر خونه زندگی خودم 

تروخدا برام دعا کن 

ممنون 

نه یه مدت صبر کن بهشم فکر نکن 40 روز گذشت بدون استخاره انجام بده کاری که خودت فکر میکنی خوبه به نفعت ...

میخواستم از طریق تحصیلات موفق تر و خب منبع درآمد داشته باشم 

دیگه انجام دادم امید وارم خوب بشه دو سال وقت دارم بعدش رو سفید بشم و زود برم سر خونه زندگی خودم 

ما مستاجریم هرسال هرخونه ای که میریم خدا روشکر مشکل با هیچکی نداشتیم دوسه سال پیش رفتیم برا اجاره یه ...

ای وای 😂😂😂خندم گرفت ببخشید 

من فقط میخوام تحصیلاتم بالا تر بره درآمدم از خودم باشه زود برم سر خونه زندگی خودم 

خانوادم جیگرمو ریز ریز ریز ریز کردن بخدا 

ای وای 😂😂😂خندم گرفت ببخشید من فقط میخوام تحصیلاتم بالا تر بره درآمدم از خودم باشه زود برم سر خونه ...

خوب این استخاره نداره با هدفت همراه شو این قصه رو گفتم البته برداشت شخصی خودمه استخاره بی جا باعث درد سره تا راهنمایی صاحب خونه ما از تیپ و مدل ما خوشش نیومده بود نمیخواست خونه روبده اما چون استخاره گفته بود خیلی خوبه خونه رو داد الان شمام الکی استخاره گرفتی یه مدت صبر کن بعد کار خودتو که فکر میکنی درسته انجام بده