2777
2789

من خانه دارم و قبل ازدواج و تو دانشگاه بچه زرنگو خوبی بودم بنظرتون الان ک من خانه دارمپ بچه دارم مادرم بچهای فامیلو میبنه ک مثلا دندانپزشک یا جایی کار میکنن ب خودش میگه من ب چی این افتخار کنم

دیدین همیشه میگن فلانی بچه هاشو ب جایی رسونده دکتر مهندس شده یا فلان جا کارمنده یا فلان

پس ما خانه دارها چی؟

الان ما بچمون میفرستیم مدرسه ک خانه دار شه؟اصلا گیجم خنگ شدم رفت انجیزه ای برای اینک دختر ۵سالم‌ بفرستم مدرسه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لزوما اینطوری نیست که شغل داشته باشی بهت افتخار کنن

همین که آدم خوبی باشه مسئولیتاتو بپذیری و خوب انجام بدی باعث افتخاری 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

جایگاه شغلیتون مهم نیست  اخلاق و رفتارتون مهمه

مگه فقط شغل باعث افتخاره این که زندگی پاک و سالمی داشته باشی، اینکه به پدر و مادرت احترام بذاری و قدر زحمتاشون رو بدونی این باعث افتخاره 

کنارش تحصیلات و شغلم خوبه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

اگه آدم خوبی باشی اینکه چه شغلی داشته باشی مهم نیست

باعث افتخار میشی

اگه آدم خوبی نباشی هم مهم نیست چه شغلی داشته باشی

باعث اذیت و ننگ میشی

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

رک بخوام بگم دستاوردی که نیاز به تلاش زیاد داره  مخصوصا تو شرایطی که رقابت تو اون مورد زیاده (مثل قبولی دانشگاه‌های رده بالا و شغل های سطح بالا) خیلی بیشتر به چشم میاد. 

خانه‌داری هم نیاز به مهارت داره. ولی دستیابی بهش راحته. اونایی که دکتر و مهندس و... هستن می‌تونن خانه‌داری کنن. ولی برعکسش صدق نمی‌کنه.

به دور از تعارف واقعیت اینکه واقعا فعالیتای تحصیلی شغلی افتخار داره 

خانه دار بودن هم عالیه ولی دیگه مثلا نمیگن واو فلانی خانه داره ولی میگن فلانی داروسازه فلان سالن معروف برای فلانیه و...

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

سلام من خودم مجردم ، آقا هم هستم به نظرم شغل واینا دلیل نمیشه باعث افتخار خوانواده بشه ، مهم فرزند سالم و صابح با ادب و با فهم وشعور درستگار باشخصیت با تقوا و پرهیزگار به بار بیاد بهتره، فهم و شعور و ذات پاک رو نمیشه با تحصیلات بالا و شغل بالا به دست اورد چون ذاتی هست، من به یه مهندس معدن که خودشم رئیس  هئیت مدیره معدن هم بود اعتماد کردم ده تا سکه دادم پولشو چندروزه بده ازم کلاهبرداری کرد پولشم نداد دقت کن مهندس معدن زبان خارجه برادر دکتر اما وقتی ذات آدم ناپاک باشه .........