2777
2789
عنوان

شوهر بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست
حقوقت خوبه ولی کاش خرج خودت میکردی ن شوهر ک وظیفشه ببین شوهرت سنش سن پختگی هست اگ ول بچرخه دیگ میخوا ...

آره من دو شیفت سرکارم ۸ ساعت کاری

خب منم از همین ول چرخیدنش خسته شدم میگم ماشین زیر پاته پرو مسافر کشی اسنپ وصل کرده مسافر میاد میگه بو من واسه پنجاه هزار برم اینو ببرم میگم خب صبح تا غروب باید بری زیاد بشه پول مفت بهش بیشتر خوش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ اسی شوهرت معتاد هم هست؟

اره گفت معتاده 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

آره من دو شیفت سرکارم ۸ ساعت کاریخب منم از همین ول چرخیدنش خسته شدم میگم ماشین زیر پاته پرو مسافر کش ...

معتادم هست شوهرت؟

دیگ سنشم اگ عمینجوری بچرخه میخواد بمونه خونه

مادرشوهر پدر شوهر هیچی نمیگن؟

آره تریاک سیگار میکشه یه چهار تا مسافر میبره نصفه نیمه خرج تریاکش دربیاد کم بیاره از من میکنه الانم ...

دیگ چاقعا بنظرم جدا شو چون دست بزنم دارم 

تا سرکار هستی برو میترسم کارتو بخاطر این بشر از دست بدی دیدی ک کار خوب هم راحت پیدا نمیشه

پرستار چند میدی؟

خونه اجاره ای هم هستی؟

سلام 

بشین باهاش حساب کن که اگه اسنپ بره روزی چند تاه در ماه چقدر میشه.ببینه چند میلیون میشه شاید ترغیب بشه بره سر کار.

بعد میتوتی وام دویست میلیونی بگیرید قسط،بده با اسنپش

باهاش جدی صحبت کن 

دیگ چاقعا بنظرم جدا شو چون دست بزنم دارم تا سرکار هستی برو میترسم کارتو بخاطر این بشر از دست بدی دید ...

پرستار اونقدری نمیگیره سه میلیون میگیره

نه تنها چیز مثبتی که داره اینه باباش بهش یه خونه داده مستاجر نیستیم

معتادم هست شوهرت؟دیگ سنشم اگ عمینجوری بچرخه میخواد بمونه خونهمادرشوهر پدر شوهر هیچی نمیگن؟

نه بابا اونا پیر هستن مادرشوهرم مریض احوال هست صبح تا غروب گوشه خونه هست پدرش مغاره داره ترجیح میده با این کاری نداشته باشه 

خرجشو ندهشش ماه بهش لطف کردی بره کارگری اون دویست تومن رو جور کنه بیکار و بی عار نشسته که کی براش پو ...

خب خواهر جان مثلا من ماهانه مرغ میخرم خب درست میکنم اونم میخوره یا هر چی میخرم میوه اینا اونم میخوره راحته چطوری خرج نکنم نمیشه خودم و بچم چی بخوریم تو خونه