2777
2789
عنوان

شوهر بیکار

424 بازدید | 32 پست

شوهرم شش ماهه بیکاره

مغازه کارواش داشت جمع کرد 

اونم صاحب مغازه ازش پول پیش نگرفته بود سه چهار میلیون اجاره ازش می‌گرفت

جواز هم به نام صاحب ملک بود

یه داستانی درست کرد شوهرم که به جایی اینکه خسارت بده از مشتری طلبکارم بود خلاصه مشتری شکایت کرد اینم شش میلیون پول خسارت رو نداد طرف هم شکایتش رو پیش برد تا علاوه بر اینکه گفتن شوهرم باید اون شش میلیون دو بده به اون آقا تازه صاحب ملک هم که جواز کسب به نامش بود بیست میلیون جریمه شد

دیگه بعدش صاحب ملک به شوهرم گفت باید ماهی دوازده میلیون اجاره بدی شوهرم گفت نمیشه نمیتونم تا یه مستاجر جدید آورد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شش ماهه شوهرم نشسته خونه میگه باید یه دویست میلیون پول باشه تا من وسایل کارواشم رو تکمیل کنم پول پیش بدم تا مغازه اجاره کنم کار کنم

از قلم نیفته آقا معتادم هست یعنی من که شاغلم فکر میکنه من باید پول تریاکش رو هم بدم کل خرج خونه اینا خرج بچم کلا از اول که گردن من بود الان شدتش بیشتر شده به تنگنا اومدم از این وضعیت

خب ی جای دیگه اجازه کنهماشین طرف خراب کردن که شکایت کرد؟

آره آب ریخت تو موتور ماشین اون یارو بعد ماشینش مشکل پیدا کرد شش میلیون هزینه کرد ماشینش رو درست کرد له شوهرم گفت تو ماشینم رو خراب کردی باید بدی اینم زد زیرش اونم رفت اصناف شکایت کرد

چند سالشه شمهرت و خودت چند وقته ازدواج کردی اهل کار هست یا ن؟خرجی از کجا میارین این شش ماه

۴۲ سالشه منم ۳۴ سالمه

خودم تو یه شرکت کار میکنم ۲۶ الی ۲۷ حقوق میگیرم باور میکنی کر پولم خرج میشه تو خونه هیچی نمیمونه که یه بچه هم دارم میزارم پیش پرستار

۴۲ سالشه منم ۳۴ سالمهخودم تو یه شرکت کار میکنم ۲۶ الی ۲۷ حقوق میگیرم باور میکنی کر پولم خرج میشه تو ...

جدا شو بابا دلت ب جی خوش کردی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
۴۲ سالشه منم ۳۴ سالمهخودم تو یه شرکت کار میکنم ۲۶ الی ۲۷ حقوق میگیرم باور میکنی کر پولم خرج میشه تو ...

حقوقت خوبه ولی کاش خرج خودت میکردی ن شوهر ک وظیفشه ببین شوهرت سنش سن پختگی هست اگ ول بچرخه دیگ میخواد ول بمونه کیفهمی منظورمو؟

ساعت کاریت بعداز ظهر هم هست؟

خرجشو نده

شش ماه بهش لطف کردی 

بره کارگری اون دویست تومن رو جور کنه 

بیکار و بی عار نشسته که کی براش پول جور کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........