2777
2789

از ۸ سالگی دیگه کم کم شروع میشه تا ۹ سالگی 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی و خیلی محجبه نیستم اما از اونجایی که متاسفانه بیمار جنسی زیاد شده باید همیشه لباس مناسب و تقریبا پوشیده برای دختر بچه در نظر گرفت از همون بچگیش

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

دخترای آبجی من از ۵ ، ۶ سالگی دوست داشتن با روسری بیرون برن 

الان دختر بزرگش ۱۱ سالشه روسری با کلیپس میبنده چادر میپوشه بخدا مثل ماه میشه همه میگن وای این دختر چه خوشگله 

دختر کوچیکه ۸ سالشه روسری میپوشه با مانتو دخترانه 

نمیدونم حجاب چرا انقد به این دخترا میاد 

من از هفت سالگی دیگه لباس باز تنش نکردم.. الان ۱۲ سالشه... خودش خیلی حساسه، حتی جلو همسرم و داداشاش شلوارک نمیپوشه، موقع بیرون رفتن از گردن به پایین کاملا پوشیده ست.. لباس آزاد میپوشه که سینه با باسن اینا مشخص نباشه ، اما روسری سرش نمیزاره، کلا از نوزادی هر چی کلاه سرش میزاشتم جیغ میکشید حس خفگی بهش دست میده، 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

من کلا لباس خیلی باز تنش نمیکردم نهایت تیشرت آستین کوتاه. دیگه از کلاس اول یواش یواش، حرم یا مراسمات مذهبی یه چادر داشت خودش با علاقه سرش میکرد. دیگه از 8سالگی تقریبا کامل بود حجابش

خدا رو شکر هیچ وقت مشکل تداشتیم بابت حجابش. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.