2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بپذیری دیگه. به علت جدایی فک کن و قبولش کن. بعدم با خاطرات مواجه نشو. عکسی پیامی فیلمی ویسی یادگاری هر چی داری از بین ببر که نخواهی یادش کنی. دیگه تموم شده و باید فرصت دوباره به خودت و یک نفر جدید بدی

باید بپذیری دیگه. به علت جدایی فک کن و قبولش کن. بعدم با خاطرات مواجه نشو. عکسی پیامی فیلمی ویسی یاد ...

ممنون عزیزم خیلی چیزای مفیدی گفتی 

حتما انجام میدم

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

ممنون عزیزم خیلی چیزای مفیدی گفتی حتما انجام میدم

خواهش میکنم ما همه امون تجربه اینو داریم که کسی و دوست داشتیم ولی نشده. بعد به خاطرش کلی غصه خوردیم. اما حالا که سال ها گذشته از اون اتفاقات به خودمون میگیم دیوانه بودیم برای همچین چیزی یا کسی ناراحت بودیم. اگه به خودت فرصت دوباره ندی برای آشنا شدن با آدم های دیگه این نامزدت خاطراتش همیشه آزارت میده و هی میگی کاش میشد. کاش به هم نمیخورد. ولی وقتی ادم جدید وارد رابطه ات بشه دیگه کاملا بیخیال اون میشی