2777
2789

بیاین از خاطره های ترسناکی که تجربه کردین بگین

خودمم همین الان در اتاقم قفلش تکون خورد

پاشدم به مامانم میگم تو بودی میگه نه

لامپو روشن گذاشتم اومدم نی نی سایت جرعت ندارم بخوابم😤

وقتی ظرف میشورم یا زیرپتوام

حس میکنم. یک چیز سیاه میاد از پشت میگیره 

یا میاد پتو رو برمیداره از روم زل میزنه بهم

ببخش و مهربان باش اما اعتماد نکن دوباره★⋆من به توانمندی های خودم ایمان دارم و بابتش شکرگذارم✦🦄💎🤍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍هورلاااا من خوشبختم هولراااااااا   .  .  ★⋆. ࿐࿔

یه خواب بد دیدم تو کودکی هنوز یادمه چندبار خوابو دیدم

منو مامانم رفتیم تو یه خونه تاریک بعد مامانم رفت بالا من روی زمین مهره جمع میکردم

وقتی رسیدم بالا نگا مامانم کردم دیدم تبدیل به خوک شده بعد من گریه کردم خواستم فرار کنم در سریع بسته شد

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خواب بد دیدم تو کودکی هنوز یادمه چندبار خوابو دیدممنو مامانم رفتیم تو یه خونه تاریک بعد مامانم رف ...

عع الان تاپیک کناری بودی که😂🙌🏻گفتی بچه بودم پیامای جاریای مامانمو سین میزدم

ما سمت خوزستان بعد تشیع تا یک هفته سر قبر نگهبانی میدن یکی از فامیلای شوهرم فوت کرد شوهرم امد خونه گفت غذا اماده کن ببرن پیش بچها قبرستون بخورن تعریف میکنه میگه تا رفتم قبرستون دیدم هوا تاریک کسی هم نبود رفت سر قبر دید کسی نیست میگه تا میخواستم برگردم یه خانمی با صدلی خشن اسموو جیغ زد تو قبرستون ۳الی۴بار تا یه هفته مریض و کابوس میدید شبا

عع الان تاپیک کناری بودی که😂🙌🏻گفتی بچه بودم پیامای جاریای مامانمو سین میزدم

🤣👍🏻

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

ما سمت خوزستان بعد تشیع تا یک هفته سر قبر نگهبانی میدن یکی از فامیلای شوهرم فوت کرد شوهرم امد خونه گ ...

برگ هایم🥲🥲🥲🥲🥲 منم تجربه دارم ینی شنیدم ولی جرعت گفتنشو ندارم الان

من از بچگی تو شب یه چیزهای می بینم مثلا شکلی شبیه شیطونک که برق روشن می کنم و چیزی نمی بینم . یل حس می کنم زلزله شده فردا می گم ولی کسی تایید نمی کنه که حس اش کرده . که بعد ازدواج توسل کردم . کمی کمتر شده . بعد جنگ ۱۲ روزه . بعضی از شب ها . صدای پدافند و خوردن موشک می شنوم . ولی باز واقعیت نداره 

httpsتبدیل نیروی ریشه .چی کنگ غیر متعارف              ://t.me/PenisQiGong             عضو کانال تلگرامی بشید . درمان تمام مشکلات مردان