2777
2789

من خودم فکر میکردم اگه با دختری تو رابطه باشی هر چقدر بهش محبت کنی و از خودگذشتگی کنی اون قدرتو بیشتر میدونه ولی اصلا اینجوری نبود اون چیزی که اطرافم دیدم نشون میده اصلا نباید آدم خودشو برای کسی که دوسش داره کوچیک کنه یا بذاره بهش بی احترامی بشه نمونش دوست خودمم بود که با یه دختری ازدواج کرد هرچی هم بهش محبت کرد اصلا فایده نداشت بعدم اون کجا دوست من کجا یه پسر خوشتیپ با قد ۱۹۵ عضله ای خیلی هم کاری و پرتلاش ولی اون یه دختر بی کار با قد ۱۵۰ که فقط اذیتش می کرد از آخرم جدا شدن ۱۰۰ درصد مطمئنم مثل چی پشیمون میشه دختره ولی کاش قدر دوستمو میدونست اینقدر لج بازی نمیکرد باهش 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5 انگشت برابرنیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

همرو نباید با یه چوب زداین خانم عوضی بوده

من فک میکنم برای همه همینه به هر کسی اگه زیادی لطف کنی یا از خودت بگذری ازت سواستفاده میکنه 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

همه مثل هم نیستند خواهر من برای یک پسر از خونه فرار کرده ما رو گذاشته و رفته بعد هم رفتن ازدواج کردن الان ما هیچ کاره

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

ادما فقط همدیگه رو ب اندازه ای که دوست دارن میبینن تلاش بی فایده ست دختر پسر هم نداره 

اگه طرف دوستت نداشته باشه هر کار کنی ام نداره 

و ی نکته 

به قد ملت چیکار دارین=/

Lose? I don't lose I win that's my job that's what I do

در کل اون دو نفر ، چه پسر چه دختر از همون اول بنظر من!!! نباید صدشونو بزارن واسه طرف

و اینکه صرفا چون یکی دوتاش یا اصلا ۱۰ تاش بد بوده به این منظور نیست ک همشون بدن

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

ادما فقط همدیگه رو ب اندازه ای که دوست دارن میبینن تلاش بی فایده ست دختر پسر هم نداره اگه طرف دوستت ...

میخواستم بگم دوست من اگه واقعا میخواست میتونست بزنش یا کاریش بکنه چون واقعا خیلی اذیتش کرد هیچ کسی اصلا جرات نمیکنه بهش چیزی بگه بیرون چون یه قولیه برا خودش خیلی خر زوره ولی این دختره بهش میپرید باهش دعوا میکرد 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ببین دوست نداشتم که گفتی قد و... چون ظاهر رو نباید ملاک گرفت انتخاب آدمی نبوده ولی چه دختر چه پسر زیادی باشی زیادی میشی این به معنای بی رحمی نیست نه اینکه طرف دیر سین کنه و فلان به نظرم باید تموم زندگیت نباشه اگر برای خودت وقت بذاری در کنارش هم برای شریک زندگیت که منظورم همسر هست چون دوست پسر دوست دختر داشتن رو قبول ندارم! آره وقت بذاری برای خودت و برای اون زیادی نمیشی چون زیادی نیستی!

پس کلا باید قبول کرد تو هیچ رابطه ای چه رفاقت چه عشق و... نباید خودتو فراموش کنی مشکل ما اینکه اون فرد تموم زندگی ما میشه ؛ خدا به اون خدایی هم نگفته ۲۴ ساعته خودتو فراموش کن ولی ما ۲۴ ساعته خدمت ادماییم .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

با هم دوست بودن؟

زنا یا کلا خیلی ادما نقاب میذارن اول ازدواج بعد که خرشون از پل گذشت روی واقعیشونو نشون میدن 

باز خداروشکر به موقع فهمید و جدا شدن

خیلی ها پنجاه سال هم تحمل میکنن