2777
2789

عقدیم. خیلی همو دوست داریم خیلی کارا کرده واسم حتی همه چیو زده ب اسمم. ولی بعد عقد فهمیدم بعضی وقتا م. ش . ر. و. ب میخوره. خیلی ناراحتم موضوعم فقط اینه چندبارم دیدم میخوره حالا پیش دوستاش و اینا اصلا دعوا نداشتیم باهم ولی تو این ی ماه سه بار سر این موضوع دعوا کردیم و تهدید ب رفتن کردمش ایندفعه واقعا دلش شکست... از ی طرف خوبیایی ک بم کرده رو میبینم و جیگرم براش اتیش میگیره و از طرف دیگه.... نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد سخت نگیر 

دایم الخمر که نیست 

سعی کن دوستهای سالمی دوروبرتون بچینید 

و رابطه خانوادگی داشته باشید 

تا مجردی کمتر بره 

بعدم فکر نکن باقی شوهرها همه بچه پیغمبر هستند 

وقتی میتونی درستش کنی طلاق چرا؟

تهدید ب رفتن نکن بالاش ببر خودش ترک میکنه 

مثلا هی تو گوشش بخون در شان تو نیست حیفه که م.ب ب بدنت وارد میشه سلامتیت درخطر بیوفته مضراتشو براش بگو کم کم تحمل کن درست میشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بهش بگو نخور که دفعه دیگه جرت میدم

اسی توام ببخش بشین زندگی کن شاید مردی پیدا نکنی که انقد ادم حسابت کنه چیزی بزنه به نامت

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...