2777
2789

من دو سه تا خواستگار بیشتر نداشتم که اونم سر جمع پنج دقیقه حرف زدیم 

دوتاشون خودشون رفتن پیداشون نشد 

سومی هم به دلم ننشست 

میخوام یاد بگیرم چه طور باید حرف زد و چه حرفایی باید زد

خواستگاریهام سنتی هستند

خیلی مفصله

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد اعتقادات

درمورد پوشش

حیطه کاری و نوع باور درمورد درامد

درمورد اهداف و اینده نگری

درمورد مدل تفریحات و سرگرمی

جمع های خانوادگی

اینکه با کسی مشکلی داره یا نه

اوووووه…..

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
راهنماییم کن لطفا تا حدودی که میتونی

بیشتر به میل خودتون اینجایین یا به اصرار خانواده ؟ ( کم نیستن دختر یا پسرایی که فقط به خاطر خانواده تن به این خواسته میدن و سر همین از اینا انتظار دریافت عشق و محبت نداشته باش )2️⃣دوست داری پوشش همسر آیندت چه شکلی باشه؟ مانتویی ؟ چادری ؟ ببین حتی بلند یا کوتاه بودن مانتو ملاکه ؛ ممکنه بگه مانتویی ولی بعدا سر کوتاه بودن مانتو بحث داشته باشین !3️⃣ بیشترین مسئله ای که براش وقت میذاری چیه ؟؟(چون ممکنه بعدا از وقت گذاشتن با تو بگذره تا به اون مسئله بپردازه )4️⃣موافق درس خوندن یا شا*غل بودن همسرت هستی؟ یا مثلاً اگه پیـ..ـج اینـ..ستاگرامی داری بگو که موافق فعال بودن تو فضای مجازی هستی ؟5️⃣به نظرت خـ...رج کردن برای چه چیزهایی اضافیه ؟ اینجا میفهمی خسیسه یا نه ؟6️⃣ _تعریفت از خیا..نت چیه ؟ (بعضیا دردل و دل کردن با جنس مخالف ؛ لاس زدن و شوخی نامناسب با همکار رو اصلا خیا..نت نمیدونن) 7️⃣خط قرمزات چیه ؟؟خط قرمزهای خودت هم باید بگی مثلاً خط قرمز من مشرو..به یا فلان ! سابقه اعتـ..یاد داشتین؟ 8️⃣جدا شدن از خانواده براتون سخته ؟تو تصمیم گیری نظرات بقیه خصوصا خانواده برایتون تو اولویته ؟می‌خوای مستقل زندگی کنین یا با خانواده ؟ 9️⃣_ گرم مزاج یا سرد مزاجی ؟ قرار اول جایز نیست ولی بعد ها باید پرسیده بشه !!🔟_چه سنی رو برای فرزندآوری مناسب میدونی؟ چندتا؟۱۱_تعریفت از غیرت چیه؟۱۲_درون گرا هستی یا برون گرا؟۱۳_مذهب و دینت چیه طرفدار کدوم عقیده هستی ؟نکته : حداقل تو پنج قرار اول باید قیافش به دلت بشینه ! یکی از شاخص‌های به دل نشستن داشتن کشش و میل جنـ...سی به طرفهنکته : حداقل سه تا شش ماه برای شناخت لازمه ؛ یه هفته بعد نری عقد کنی!!

تو آشنایی قبل از ازدواج

دونستن اینکه رنگ، آهنگ، فیلم، ماه تولد و غذای مورد علاقه‌اش چیه دوزار ارزش نداره.

شمام بگید چی مهمه از نظر خودتون- 

📌 تو باید بدونی...👀

1) هدفش از ازدواج چیه!

2) خط قرمزهاش کدومن!؟

3) رفتاراش تو جمع چطوریه!؟

4) انتظارش از همسر ایده آل چیه!؟

5) نقطه ضعف و قوتش رو چی می‌دونه!؟

6) برنامه‌اش برای چند سال اول زندگی چیه!؟

7) برنامه‌اش برای آینده زندگی مشترک چیه!؟

محل زندگی مشترک! می‌مونیم! میریم! هدف مشترک چیه! چه پلنی با هم خواهیم داشت!

8) هیجاناتش رو چطور هندل می‌کنه!

وقتی عصبیه! وقتی حق‌ش رو خوردن! وقتی خوشحاله! وقتی ناراحته! …

9) تو موقعیت‌های بحرانی، حل مسئله‌اش چه شکلیه و چطور قضایا رو حل و فصل می‌کنه!؟

10) مسئولیت‌پذیریش در چه وضعیته و تا الان چقدر رو حرف‌ها و قول‌هایی که داده مونده!

11) بچه‌دار شدن! چه وقت! چند تا! بهش فکر کرده اصلا!  

12) اوقات فراغتش رو چطور می‌گذرونه! با خانواده! دوستان! اطرافیان!...

13) مسایل مالی قراره چی بشه! حقوق من! حقوق تو! حقوق ما! درآمدها و مخارج چطور صرف میشن!

📍 اصلا تو موقعیت‌هایی که بحث پول پیش میاد چطور آدمیه!، اهل بریز و بپاشه! خسیسه! دست و دلبازه! بخشنده‌ست! منت‌گذاره! تو رابطه اهل حساب کتابه! (همه اینها تو اون دوره الگوی بعدی تعامل مالی با شما خواهد بود).

14) از لحاظ تیپ شخصیتی چقدر شناختیش و چقدر باهات می‌خونه! درون‌گرا! برون‌گرا!، اهل جمع! اهل خلوت!...

15) نیازهاش از رابطه و آینده زندگی مشترک رو صریحا چی می‌دونه!؟، نیاز به بقا!، نیاز به دوست داشتن (دوست داشته‌ شدن!)، نیاز به آزادی!، نیاز به قدرت! ( یا همون پیشرفت و رشد)!

16) اعتقادات و باورهاش تا حد با تو می‌خونه!. نوع پوشش!، هم مسیرید یا...

17) رابطه‌ش با خانواده رو چطور ارزیابی کردی!، مستقل!، وابسته!، تبعیت محض (هرچی مامان بابام بگن!) یا اهل مشورت ولی قدرت تصمیم‌گیری مستقلانه و با تدبیر!

18) میزان انعطاف پذیری (حرف حرف خودشه یا!)، تنظیم هیجان، تاب و تحملش در برابر مصیبت‌های روزگار رو چطور ارزیابی کردی!؟

19) بهداشت فردی رو چطور ارزیابی کردی!، باهات می‌خونه!، رو مغزته! یا....

📍 در نهایت هر دو طرف باید به این اطلاعات برسن و کنار هم قرار 

انتظار داری کل کارهای خونه( غذا پختن، تمیزکاری و...) با یه نفر باشه یا مشترک انجام بشه؟!

۲) نظرت درمورد مهمون چیه؟ دوست داری مهمون زیاد رفت و اومد کنه یا نه؟!

+خونواده رو شامل نمیشه

۳)رابطه‌ت با حیوون خونگی چیه؟! دوست داری باشه نباشه؟!

۴) گرمایی یا سرمایی؟! شب کولر روشن باشه یا قراره از گرما بپزم؟!🚶🏻‍♂️

۵) اگه بعد مدتی از زندگی مشترک رابطمون یه نواخت شد چیکار می کنی برای زنده نگه داشتنش؟!

۶)وقتی از سرکار میای خونه دوست داری باهم وقت بگذرونیم یا استراحت کنیم؟!

۷) برنامه‌ت واسه سر زدن به خونواده ها چجوریه؟!

۸) موقع مریضی توقعت از پارتنرت چیه و رفتارت چجوریه؟!

🔹جواب این سوالا مثل دفترچه راهنمای رفتار با شریک عاطفیت می‌مونه.

اسمشونو بپرس

بعد شغل و تحصیلات

بعد علاقه مندی ها مثلا بگو تفریحاتت معمولا چیاست سفر دوست داری نداری چه نوع سفری

انتظارات و توقعاتت از همسر اینده ت چیه

تو زندگیت چه خط قرمز هایی همیشه واست مهمه

بعد بگواون سوال بپرسه ازت بگو درمورد من چی دوست دلری بدونی

بپرس خانواده ش چه جایگاهی تو زندگیش دارن

جلسه ی اول سعی کن شبیه بازجویی نشه،یه چندتادونه سوال بپرس فضارو نزار خیلی خشک و جدی بشه 

مسائل اخلاقی و رفتاری باچندتا سوال جواب ساده مشخص نمیشه باید فضاو زمان بدی ارتباط شکل بگیره که بتونی بررسی کنی

جلسه ی اول سعی کن شبیه بازجویی نشه،یه چندتادونه سوال بپرس فضارو نزار خیلی خشک و جدی بشه مسائل اخلاقی ...

همیناشو بلد نیستم چه طور خشک نشه از طرفیم چون تا حدودی مذهبی هستیم زیادم نگن دخترهشل و ول بود

و چون جلسه اول بیشتر دیداره 

چی بپرسم که لازم باشه 

جلسه ی اول سعی کن شبیه بازجویی نشه،یه چندتادونه سوال بپرس فضارو نزار خیلی خشک و جدی بشه مسائل اخلاقی ...

و اینکه به قول شما خیلی چیزا مشخص نمیشه مثلا بپرسم عصبی هستی یا خسیسی که نمیاد بگه آره هستم

همیناشو بلد نیستم چه طور خشک نشه از طرفیم چون تا حدودی مذهبی هستیم زیادم نگن دخترهشل و ول بودو چون ج ...

نه اصلا قرار نیست خیلی شوخی خنده کنی که حس بدی منتقل کنه باید سعی کنی مکالمه بسازس

مثلا میگی اسمتون اون میگه فلانی توم میگی خوشبختم اقای فلانی منم‌مثلا مریمم،مادرم یا پدرم یکم ازشما واسم گفته بودن ولی دوست دارم خودتونم‌تعریف کنید

اینو که میگی بهش فضا میدی وارد گفت و گو بشه

یامثلا اگه درمورد علایقش پرسیدی نظرخودتم‌بگو،مثلا بگو اتفاقا من عاشق جنگلم دفعه ی قبل که رفتیم شمال چندساعت رفتیم توجنگل قدم‌زدیم خیلی خوب بود

یاهرررررررچیز دیگه که به سبک زندگیت نزدیکه

مثلا ورزش،پوشش،حتی اعتقادات 

من خودم‌چون شکموم معمولا جلسات خاستگاریم به خوراکی و غذای مورد علاقه و... می انجامید😂😂😂😂

و اینکه به قول شما خیلی چیزا مشخص نمیشه مثلا بپرسم عصبی هستی یا خسیسی که نمیاد بگه آره هستم

نه اینا اصلاااا تو جلسات خاستگاری معلوم‌نمیشه

چندتاراه داره

اول تحقیق درمورد الگوهای خانوادگی،مثلا اگر گفتن اره این خانواده کلا مردسالارهستن یا کلا اهل کار وبار نیست یا خسیسن و...‌باید حساس تر بشی

بعد مشاوره وتست های پیش از ازدواج،اونجاهررررررچیییی بهتون گفتن جدی بگیر و سرسری رد نشو

و رفتاراش به مرور زمان،ببین اگر اومد دنبالت دیر کردی واکنشش چیه،اگر یه روز خسته بودی واکنشش چیه،برخوردش با ادمای دیگه چطوریه و مهم ترازهمه ببین درمورد بقیه چیا میگه