2777
2789

لطفا مسخره ام نکنین عادی جواب بدین

خونواده همسر من مشهدن ما تهرانیم(من تهرانی ام)

بعد واسه تولد همسرم اگه مشهد باشیم قشنگ واسش تولد میگیرن

ولی به من فقط کادو میدن وقتی میبیننم و همون روز تولدمم تبریک میگن.همین فقط.منم همین کارو میکنم واسشون.

بعد از اون ور الان ما مشهدیم،تولد خواهر کوچیکش نزدیکه میخوان مهمونی دخترونه بگیرن واسش،بعد خودش انگار توقع داره که من کمکشون کنم.(منم دعوتم)

میگه حالا ۴ تا نظر بدی و تو خریدا باهاشون بری که آسمون به زمین نمیاد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

آخه مگه اونا واسه من تولد میگیرن که حالا من برم بچسبم بهشون هی نظر بدم؟(منظورم اینه معذب میشم دیگه)

بهش گفتم خودت باهاشون برو گف من پاشم برم تو مزون زنونه؟گفتم تا دم در مزون برو خب بعد بلند گفت عجب گیری کردم با تو.

از خواهر کوچیکه شم خوشم نمیاد.وزه اس‌.

به نظرتون خونوادش چیزی گفتن که داره منو دکم میکنه برم؟

خداییش من چی کاره ام که برم باهاشون؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاحالا بهشون تبریک هم نگفتم اونام همین طور 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خرید عروسی که نیس ادم ببرن با خودشون نرو

والا خب

انگار حوصله دارم

فقط تولد یه بچه اس

همین

برای چی باید برای شما تولد بگیرن؟برای بچه‌شون میگیرن دیگه

نگفتم بگیرن که

منظورم این بود من تو تولد خواهرش مهمونم فقط

کاری ندارم که بخوام نظر بدم درباره جشنش

چقد جدی گرفتن بهونه بیار کار داری نرو

اونا چیزی نگفتن بهم

این هی بهم میگه توام برو توام برو

خب خودش بره😂

شاید شما خوش سلیقه هستی میخوان از نظرت استفاده کنن

یا میخوان بهت احترام بذارن نظرت رو میپرسن

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
آخه مگه اونا واسه من تولد میگیرن که حالا من برم بچسبم بهشون هی نظر بدم؟(منظورم اینه معذب میشم دیگه)ب ...

ببین یه چیز کلی نیست

باید نگاه به طرف مقابلت کنی ببینی چطور رفتار کنی بهتره

بعضی خانواده ها اصلا عروسشون رو درگیر این مسائل نمیکنن عوضش یه سری مسائل دیگه واسشون مهمه

بعضی خانواده ها هم این مسائل مربوط به تولد و حضور عروسشون واسشون مهمه

اینجا کسی نمیتونه بگه کارشون درسته یا نه

تفاوتها زیاده

فقط سیاست داشته باش خودت رو درگیر مسائلی نکن که میتونی راحت حلشون کنی 

مردادی  
کلا باهاشون احساس نزدیکی و صمیمیت نداری درسته؟ چرا؟ اذیتت کرده‌اند؟

نه باهاشون اوکیم

ولی همین خواهر کوچیکه اش از زمان خواستگاری بهم کرم میریخت ازش خوشم نمیاد

مدرسه ای بود اون موقع

الان دیگه بزرگ شده ولی خب...

کلا پرروئه

شاید شما خوش سلیقه هستی میخوان از نظرت استفاده کننیا میخوان بهت احترام بذارن نظرت رو میپرسن

نه فک نکنم

عادی ام منم

فک کنم خودش مشکل کم داره،تصمیم گرفته مشکل ایجاد بکنه