2777
2789

واااییی من 

بچم یکسالشه ولی بشدت دلم بچه میخاد

از طرفی از هزینه ها میترسم از ی طرف ازینکه نتونم خودمو جم کنم چون سزارینی هستم ممکنه اذیت بشم 😢😢😢😢😢😢

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دودل نباش وزودتر دست بکارشو.من اختلاف سنی بچه هام ۸ساله خیلی زیاده پشیمونم که ای کاش زودتر گذاشته بودم بارداربشم وهمبازی میشدن..ازکجامعلوم فوری حامله بشی .تابارداربشی وزایمان کنی دیگه بچه اولت ۴ساله میشه.خیلی هم عالیه اختلاف سنیشون

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
دقیقا من هم پسرم ۳ سالشه خیلی اذیتم مبکنه نمیدونم کاره درستیه بزارم یکی دیگه باشه یا نه

س سال ک خیلی خوبه اگ یدونه بیاری بچت دیگه اذیتت نمیکنه هم سرش با نینی جدید گرم میشه هم بی اعتنایی شما باعث میشه دنبال جلب توجه بگرده ینی ممکنه اگ به گریه هاش و بهانه هاش توجه کنید بدتر بشه 

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

راستی استارتر دوست من بچش دوسالش بود شروع کرده به اقدام الان بچش سه سالو نیمشه هنوز حامله نشده به اینشم فک کن

س سال ک خیلی خوبه اگ یدونه بیاری بچت دیگه اذیتت نمیکنه هم سرش با نینی جدید گرم میشه هم بی اعتنایی شم ...

باور کنید انقد جیغ میکشه گریه میکنه بدغذاست داد وبیداد مبکنه بهانه میگیره دیگه خسته شدم