2777
2789
عنوان

🐇•••

350 بازدید | 28 پست

درخواست تعلیق دائم 

@niniyar‍ 

امیدوارم دیگه برنگردم 😭😂

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

نرووو

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست 🦁کد خدا نیست خدا نیست بلای ده ماست 🕊🏳 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبحالتتتت🥲

شمام بیاید بریم 😂😂

سایت دیگه صفا ندارههه😭🤣

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

نرووو

هعیب 🫠

۳ ساله اینجااام

امیدوارم بتونم نیام دیگه🤣

هعیب 🫠۳ ساله اینجااامامیدوارم بتونم نیام دیگه🤣

پس دیگه نی نی سایت خونت شده

بمون🥲

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست 🦁کد خدا نیست خدا نیست بلای ده ماست 🕊🏳 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

خودمو جرر دادم که برم و دیگ برنگردماما نشد خیلی اعتیاداورههه😭

دقیقااااا

من یه مدت نیومدم

امشب اومدم با یه دوست قدیمی یکم حرف زدم

شب خوبی بود

ولی فضای سایت سمی شده باید بریم..🌚

پس دیگه نی نی سایت خونت شدهبمون🥲

آره بهترین روزامو اینجا بودم ..🥲😅

دقیقااااامن یه مدت نیومدمامشب اومدم با یه دوست قدیمی یکم حرف زدمشب خوبی بودولی فضای سایت سمی شده بای ...

منم یه هفته نبودم ولی واسم اندازه ۱ سال گذشت😐

نخیر سمی نشده

از اول سمی بوده😂✅️

وفاداری یه لول دیگه از اصالته🩶!

منم یه هفته نبودم ولی واسم اندازه ۱ سال گذشت😐نخیر سمی نشدهاز اول سمی بوده😂✅️

منم هرماه دیلیت اکانت میکنم دوباره میام التماس نینی یار ک بازش کن این اکانت بی صاحابو🤣🤣

الان خیلی بد ترهههه

منم هرماه دیلیت اکانت میکنم دوباره میام التماس نینی یار ک بازش کن این اکانت بی صاحابو🤣🤣الان خیلی ب ...

زمانی میتونیم بریم که دیگه این سایت لعنتی‌و کاملا ببندن ک کاش بشه😩💔وگرنه نمیشه رفت هیچ جوره

وفاداری یه لول دیگه از اصالته🩶!

زمانی میتونیم بریم که دیگه این سایت لعنتی‌و کاملا ببندن ک کاش بشه😩💔وگرنه نمیشه رفت هیچ جوره

آره 🥲

ولی امیدوارم بشه

من که دیگه خطی ندارم اکانت بسازم🤣🤣