2777
2789

خیلی ها گوگل تبلیغات اینیستا رو خوردن و رفتن عمل زیبایی کردن و متاسفانه فوت شدن 

و عکس های لخت اون زن ها توی پیج قبل عمل بدون اجازه تو اون پیج گذاشته شده و عکس های بعد عمل فتوشاپ و فیک بوده 

میری میبنی طرف واقعا دکتره اما به دستیارش و منشیش میده عمل کنه بیمار رو که هیچ تخصصی نداره 

خواستم بگم با جونتون بازی نکنید و دست به این کار ها نزنید به چیزی که خدا بهتون داده راضی باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که عمل پوست میکنم یک روزی بقیه اش مهم نیست برام چی میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینها به کنار دست رفتیم عروسی باور کن همه شبیه هم بودن

وای راس میگیا.حالا فامیل ما که عمل نمیکنن کلا تو فامیل ما بجز عمل بینی دیگه چیزی رسم نیست که اونم انگشت شمار انجامش داده بودن ولی یبار رفتم ارایشگاه دیدم.وا.چرا این چند نفر شبیه همن.ازشون پرسیدم خواهرین با هم شما چهارتا همشون گفتن نه🤣🤣🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

آدم میره توشون حس ناکافی داره

نه ک قشنگ باشن نه  اصلا

ولی ازشون دلسوز رفیق همدم در نمیاد

فقط میرسن قر بدن و پز بدن هیچی ندارن دیگه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

مستند شوک رو دیدی؟عجیب بود میگفت طرف لیسانس گرافیک داره به باسن تزریق میکنه یکی دیگه طراحی دوخت داره ...

اره همون زو دیدم مثلا طزف واقعا دکتره اما به منشیش یا دستیارش داده عمل کنه و اونجا تبدیل شده به مرکز غیر مجاز عمل زیبایی و علی ها صورتشون ترکیده یا فوت شدن