2777
2789
عنوان

پنجشنبه مبرم دهلی و جیپور خیلی ذوق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 64 پست
کدوم هتل میری

هتلایی ک تور داشت ضعیف بود یعنی گفت اوکیه ولی سه ستاره بود البته جیپور چهار ستاره بود اما دهلی سه ستاره بود 

هزینه هتل خوب واقعا زیاد میشد 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اتفاقا من تایلند رفتم خیلی خوبه چرا خوشت نمیاد

کلا نمیدونم چرا از اول تایلند رو دوست نداشتم البته میگن خیلی شاده محیط کشورش

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مواظب غذاهاشون باش اونا بدنشون به ویروس مقاوم شده غذای خیابونی نخور

وای بابا ول کنید ترو خدا زندگیو سخت نکنید 

مسافرت خارج از کشور کلا کیفش به بخور بخوره😂 من ک هرجا برم از قید رژیم و باشگاه و وزنمو میزنم(گاها قید سلامتی) ولی حتما اکثرا غذا ها و شیرینیاشون رو امتحان میکنم و برمیگردم

هتلایی ک تور داشت ضعیف بود یعنی گفت اوکیه ولی سه ستاره بود البته جیپور چهار ستاره بود اما دهلی سه ست ...

دهلی برید صاحب آباد کانتری این

خیلی مناسب و تمیزه با غذای عالی برای صبحانه

اگرا ما هتل کلارک شیراز بودیم بسیار زیبا بود 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

کلا نمیدونم چرا از اول تایلند رو دوست نداشتم البته میگن خیلی شاده محیط کشورش

اره خیلی خوبه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
وای بابا ول کنید ترو خدا زندگیو سخت نکنید مسافرت خارج از کشور کلا کیفش به بخور بخوره😂 من ک هرجا برم ...

مگه من گفتم نخور گفتم خیابونی هاشو نخور اونا که وقتی آب کم میارن با جیش خودشون میپزن

مگه من گفتم نخور گفتم خیابونی هاشو نخور اونا که وقتی آب کم میارن با جیش خودشون میپزن

الان تو ایران بری یه غذای خیابونی بخوری یعنی طرف با جیشش درستش کرده 

عاشقتم یعنی😂 تروخدا بگو این حرفارو از کجا میاری 😂

اونا ام سازمان بهداشت دارن بخدا ...یازمان بهداشت اونا ام رو غذاهای خیابونی نظارت داره😂

الان تو ایران بری یه غذای خیابونی بخوری یعنی طرف با جیشش درستش کرده عاشقتم یعنی😂 تروخدا بگو این حرف ...

اسی حرف اینارو گوش نکن اینا میخوان تو مسموم شی من دیدم ولاگ هاشو دستاشونو میزنن به اینور اونورشون بعد با دستشون برات غذا میکشن

اسی حرف اینارو گوش نکن اینا میخوان تو مسموم شی من دیدم ولاگ هاشو دستاشونو میزنن به اینور اونورشون بع ...

منبع چیزایی ک گفتی اینستا بود؟

بعد میگیم چرا غربیا فکر میکنن ما ایرانیا ترو*ریستیم 

خب بیا اونام مثل شما فکر میکنن دیگه😂