2777
2789
من ی خواستگار دارم از مامانش خیلی میترسم اصلا وایب خوبی نمیده ولی خود پسره شغلش رو و اخلاقش رو دوست ...

این یکوچولو ارتباطتونو بیشتر کنین متوجه میشی

اما خیلی حواست باشه کوچکترین چیزی دیدی ك حس کردی از مامانش خط میگیره تمومش کن

حتی اگه مامان طرف فرشته ام باشه شوهر بخواد از مامانش خط بگیره رندگی نابود میشه

قطع ارتباط اشتباه ترین کاره اینطوری شوهرت فکر میکنه واقعا مشکل از توعه هر از گاهی خودت ب شوهرت بگو عزیزم بریم پیش مامان اینا دلم تنگ شده واست کاری انجام میدن جلو شوهرت تعریف کن اینطوری بعد مدتی ناخوداگاه همسرت ازت دفاع میکنه!

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط اشتباه ترین کاره اینطوری شوهرت فکر میکنه واقعا مشکل از توعه هر از گاهی خودت ب شوهرت بگو ع ...

یعنی  فطع ارتباط نکنم ؟ 

من شاغل هستم راحت میتونم شغلم رو بهونه کنم

الان تو هنوز وارد زندگی باهاش نشدی خیلی حواست باشه ك ادمی نباشه ك ب حرف مامانشه

چون اگه با همچین ادمی بری زیر ی سقف نصف عمرتو باید درگیر این باشی چجوری دل شوهرتو بدس بیاری چجوری مادرشوهرتو رام کنی چجوری شوهرتو بکشی سمت خودتو ....خیلی مزخرررررفه

در چنین شرایطی سیاست ایجاب میکنه: 

من باید  از خانواده ش خوووووب بگم

بگم بهشون برس

بگم هواشونو داشته باش

یا اگرنمیتونی اینکارو کنی، لا اقل پشت سرشونم بد نگو به هیچ وجه

در این صورت خودشون بده میشن

و شوهرت به مررررررور ازشون فاصله میگیره

طبق تجربه چندین ساله یزندگی مشترکم میگم

لایک نکنید خواهرای گلم🌹🌹🌹

یعنی فطع ارتباط نکنم ؟ من شاغل هستم راحت میتونم شغلم رو بهونه کنم

اخه تو با خونواده شوهرت قطع ارتباط کنی خودش ك ارتباطشو داره که...

اگرم بگی اونم قط کنه احتمال زیاد گاردش نسبت ب تو خیلیی بیشتر میشه 

یعنی فطع ارتباط نکنم ؟ من شاغل هستم راحت میتونم شغلم رو بهونه کنم

به هیچ عنوان

پیش همسرت خودت رو عزیز کن

فطع ارتباط کنی میتونن بهونه پیدا کنن بیشتر بدتو بگن و شوهرتم وقتی فکر کنه میبینه خانوادش تا حدودی درست میگه

خودت یه وقتایی پیش قدم شو برای رفتن پیششون صمیمی نیاش حد‌و‌مرر داشته یاش اما باهاشون حرفای عادی بزن 

اینطوری شوهرت ناخوداگاه کم کم پشتت درمیاد و نمیزاره خانوادش روش غلبه کنن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شمشیر عمل از حرف برنده تره تو عملت عشق به اونارو به همسرت نشون بده مثلا اش پختی اول یه کاسه پر کن وا ...

چرا باید آدم خودش رو شخصیتش رو  خاک پای یه عده دیگه کنه؟

پس عزت نفس آدم چی میشه؟!گناه عروس چیه که باید ارزش انسانی خودش واسه یه عده بی مغز له کنه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

چرا باید آدم خودش رو شخصیتش رو خاک پای یه عده دیگه کنه؟پس عزت نفس آدم چی میشه؟!گناه عروس چیه که بای ...

نشد دیگه بااینکارش جلو چشم شوهرش ادم خوبه میشه 

دست اونا واسه شوهرش رو میشه دیگه خرف اونا روش تاثیر نداره 

شوهرشو میتونه تو مشتش بگیره

نشد دیگه بااینکارش جلو چشم شوهرش ادم خوبه میشه دست اونا واسه شوهرش رو میشه دیگه خرف اونا روش تاثیر ن ...

تو مشت گرفتن شوهر به بهای خورد کزدن شخصیت و ارزش خودت؟!

اونوقت همین شوهر راضی ذره ای از شخصیت و‌غرورش بخاطر زنش بذاره کنار؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️