2777
2789

کجا میخرن ازمون؟

یه پلوپز که حتی کارتونش باز نشده 

شیپور و دیوار رو نگید حضوری میخوایم ببریم بفروشیم

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

حضوری مگر مغازه ای آشنا باشه برات بذاره بفروشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حضوری مگر مغازه ای آشنا باشه برات بذاره بفروشه

اشنا نداریم 

فکر نکنم کسی پلوپز بخره😅خود فروشنده ازمون نمیخره؟

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنا نداریم فکر نکنم کسی پلوپز بخره😅خود فروشنده ازمون نمیخره؟

بپرسید ضرر که نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فروش فقط از طریق خونگی یا همین سایت ها هست بنظرمولی بعضی لوازم خونگی ها که توی محل هستن با وسایل دیگ ...

حالا تعویض باز خوبه حداقل یچیز کاربردی بخریم 

همینجا بفروش

نینی یار گیر میده

فکر هم نمیکنم کسی پلوپز بخره😅ما خودمون الکی الکی رفت تو پاچمون ۹ میلیون 

اوه اوه واسه چیت بودددددد🤣🤣🤣🤣

گول خوردیم😂😭😭یه مسابقه پیامکی شرکت کرده بودیم از توی تلویزیون اسپانسر برنامه هه لوازم اشپزخونه بود یه روز زنگ زدن گفتن برنده شدید با ده میلیون تومن سرویس چند پارچه و فلان و فلان واستون میفرستیم ماهم واریز کردیم فقط پلوپز اومد بعد که سرچ کردیم دیدیم قیمت اصلیش همون ۹ میلیونه که اینا یه تومنم اضاف گرفتن خیر ندیده ها حرومشون باشه پیگیری کردیم ولی جوابمون ندادن میخواستیم زنگ بزنیم به برنامه ولی بیخیال شدیم الان چندماهه افتاده گوشه کابینت😑 دعا کن ازمون بخرن چون من پیامک داده بودم😂😭 مامانم ولی پول رو واریز کرد از شدت خوشحالی 

خیر نمیبینن پولشون حلال نیست واقعا😔

گول خوردیم😂😭😭یه مسابقه پیامکی شرکت کرده بودیم از توی تلویزیون اسپانسر برنامه هه لوازم اشپزخونه بو ...

ای واااای چ بدددددد خدا لعنتشون کنه بیشعورارو نمیگن شاید طرف همونو الان داشته باشه الاغا

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ای واااای چ بدددددد خدا لعنتشون کنه بیشعورارو نمیگن شاید طرف همونو الان داشته باشه الاغا

بیخیال از گلوشون به خوبی پایین نمیره 

امیدوارم ازمون بخرن حتی شده با قیمت پایین تر

بیخیال از گلوشون به خوبی پایین نمیره امیدوارم ازمون بخرن حتی شده با قیمت پایین تر

ایشالااااا من اگه لازم داستم میخربدم منتها زیاد اشپزی نمیکنم همسری هم برنج ابکش میخوره ولی پلوپز من عاشقشممم حیف بکارم‌نمیاد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ایشالااااا من اگه لازم داستم میخربدم منتها زیاد اشپزی نمیکنم همسری هم برنج ابکش میخوره ولی پلوپز من ...

فدات شم مهربون😘 نه واقعا پلوپز زیاد بکار کسی نمیاد😂

بیخیال تنمون سلامت😁😁😁