2777
2789
درستهاما دانشگاه دانشگاهه دولتی و آزاد و پیام و نور و اینا ندارهالان دنبال مدرک نیستن دنبال این نیست ...

خیلییییی سخته آدم تو دانشگاه سطح پایین کسب مهارت کنه. و اینکه راحت میشه خیلی از حرفه ها رو به صورت تجربی به جوون علاقمند اموزش داد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی سخته آدم تو دانشگاه سطح پایین کسب مهارت کنه. و اینکه راحت میشه خیلی از حرفه ها رو به صورت ت ...

شما اگه بخوای برهمین معیار حرف بزنی که دولتی ام همینه

دانشگاه آزاد شهریه میگیره هر ترم

اما دولتی واسه آزاد کردن مدرک پول میگیره

مهارت هم بستگی به خود آدم داره ربطی به دانشگاه نداره اونقدر

درستهاما دانشگاه دانشگاهه دولتی و آزاد و پیام و نور و اینا ندارهالان دنبال مدرک نیستن دنبال این نیست ...

اتفاقا مدرک مهمه که از کدوم دانشگاه و چه نوع دوره ای گرفته شده ، فکر کن مهندسی تهران و شریف رو با مهندسی آزاد فلان شهر مقایسه بشه ، زمین تا آسمون فرق داره . برای بقیه رشته ها هم همینطور سطح آموزش خیلی تفاوته

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

اتفاقا مدرک مهمه که از کدوم دانشگاه و چه نوع دوره ای گرفته شده ، فکر کن مهندسی تهران و شریف رو با مه ...

سطح آموزش بله متفاوته

اما کارفرما نمیاد بگه خب اونی که دانشگاه دولتی خونده صددرصد عالیه 

میشینه میبینه کدوم مهارت دارن بره بگه کارمند من اینو داره

خب میگن مدرکتو بزار در کوزه آبش و بخور 

چی بلدیییی این مهمه

من تو پول همینم موندم هر ترم به یه بدبختی شهریه جور میکردم. تازه این ترم جاری 40درصد افزایش شهریه دا ...

میسه بگی چه رشته ای و شهریه چقدره؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

واقعا حیف پول ک بدی درس بخونی، فکرکن ترمی ۲۰ تومن بدی دانشگاه آزاد برای ی شغلی ک ماهی ۱۵ تا ۲۰ تومن حقوقشه...

سطح سواد دانشگاه آزاد هم ک وامصیبتا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من پیام نورم😔

عزیزم ناراحت نشو بخدا اونقدر مورد پیام نور سراغ دارم الان به بهترین مدارج رسیدن، خودم کارمند پیام نورم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سطح آموزش بله متفاوتهاما کارفرما نمیاد بگه خب اونی که دانشگاه دولتی خونده صددرصد عالیه میشینه میبینه ...

ولی حتی برای رشته های پزشکی دندان و دارو اولویت استخدام با دانشجوهای روزانه بعد شهریه پرداز و درآخر آزاده تازه تو این سه رشته حتی آزاد هم رتبه زیر ۲۰۰۰ منطقه ۲ میخوان و این رتبه عالیه.

شما لطفا چیزی رو نمیدونی نظر نده

دانشجو داریم تا دانشجو

من خودم بشدت رشتمو دوست دارم علاقه دارم و درسمم می‌خونم

الان چه فرقی با دانشجو دولتی دارم ؟

من از دانشگاهم ناراضی ام چون امثال شما ها مسخره ش میکنن

اما دیگه تصمیم گرفتم اهمیت ندم مهم رضایت خودمه

من خالم دکتری دولتی بود استادا یه بلایی سرش اوردن 

خیلیا تو همین دانشگاه ها شغل پیدا کردن

تازه من نمیتونستم سرگرم مافیا کنکور بشم و خوشحالم تو ۱۸ سالگی رفتم دانشگاه و اساتید خوبی ام دارم 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

تا وقتی مردم مدرک بخرن اینا درآمد دارن

خخوب چرا بیخود و ندونسته نظر میدید تو پیام نور به هیچچچچچچچچ عنوان بر عکس دانشگاههای روزانه نمیشه نمره ی الکی داد چون مستقیم از تهران نمرات وارد میشه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶