دخترم پیش دبستانیه ولی تو مدرسه ست بعد کلی ذوق و شوق رفتم لباسو بگیرم یه جوری تر زده نمیشه درستش کرد برا پس فردا جشن دارن خیلییی ناراحتم کلی گریه کردم روز اولی نامرتب قراره بره..☹️.
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
گفتم راضی نیستم گف بزار باشه تا فردا درستش میکنم ولی از تو برششم خراب کرده فک نمیکنم بتونه کاری کنه
بههرحال گردن خودشه اگه پارچه رو هم خراب کرده دیگه باید بگیره درست کنه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه بابا چه بهتری میبینی دیگه رنگ فرماشون همه سرمه ای هستش البته تا سوم ابتدایی صورتی و آبی میدوزن بعدش سرمه ای هست همه پایه ها خیلی افتضاحن بیچاره بچه چجور بپوشه