2777
2789
عنوان

خیاط فرم مدرسه دخترنو ریده

213 بازدید | 18 پست

دخترم پیش دبستانیه ولی تو مدرسه ست بعد کلی ذوق و شوق رفتم لباسو بگیرم یه جوری تر زده نمیشه درستش کرد برا پس فردا جشن دارن خیلییی ناراحتم کلی گریه کردم روز اولی نامرتب قراره بره..☹️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا بده خیاط ببین می تونه کاری کنه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

همونجا میگفتی خرابه درستش کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
گفتم راضی نیستم گف بزار باشه تا فردا درستش میکنم ولی از تو برششم خراب کرده فک نمیکنم بتونه کاری کنه

به‌هرحال گردن خودشه اگه پارچه رو هم خراب کرده دیگه باید بگیره درست کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دیگه الان باز از دوره ما مثلن باید بهتر باشه😵‍💫

نه بابا چه بهتری میبینی دیگه رنگ فرماشون همه سرمه ای هستش البته تا سوم ابتدایی صورتی و آبی میدوزن بعدش سرمه ای هست همه پایه ها خیلی افتضاحن بیچاره بچه چجور بپوشه

کلن کج دوخته از این چهار دکمه هاس مدلش ولی یه جور بدی دوخته نفهمیدم عیبش از کجاش

مگه مدرسه خودش لباس فرم هماهنگ نمیده؟

من که برای بچه هام آدرس دادن رفتیم بچه ها پرو کردن سایزشون خریدیم

همه لباس ها شبیه هم بود

مشکلی نداشت