2777
2789

یک : اونایی که عاشق متاهل میشن ( نفر سوم یه زندگی)

دو: اونایی که با کسی که تو یه کشور دیگه است ارتباط میگیرن و میرسه به عشق و عاشقی و همونجوری ادامه میدن

کسی رو داشتید اطرافتون که اینجوری باشن ؟ داستانشون رو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش وقت تلف کردن هست

دوست من با یه اقایی دوست بود خارج کشور بود

اخرم بعد چند سال گفت خانوادم راضی نیستن با تو ازدواج کنم 

تموم شد و رفت و دوست من موند و یه عالم تحقیر و شکست 

اونایی هم که با متاهل میرن تو رابطه تهش توهین و تحقیر هست چون مردا زنشونو ول نمیکنن 

اولی رو واقعا قابل درک نیس

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

عمه منم عاشق شد اما عاشق پول طرف هیچی رفت صیغه مرده شد زنش فهمید حیثیت عمم به باد رفتاینجور ادما سمی ...

مجرد بود عمت؟ چقدر زشت که همه میدونید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه از شوهر اولی طلاق گرفت شوهر دومی هم مرد ۳تا بچه بزرگم دارع😕

خب پس طفلک شانس نداشت .... فکر میکردم از سر هوس بوده کارش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊