2777
2789
عنوان

زیاد ب خودکشی فکر میکنم خیلی زیاد

135 بازدید | 15 پست

نمیدونم از اثرات زایمانه یا چی دوتا بچه دادم فاصله سنی شون تقریبا ۴ سال و نیمه

اونها ب کنار کلا حوصله جرو بحث با کسیو ندارم اصلا حوصله ندارم بهتره بگم....

دوست دارم خودمو بکشم خستم...از تحمل این حجم مسعولیت

از الان استرس فردا نهارو دارم پسرم ب شدت ب غذا حساسه نهار نباشه پوست منو میکنه...اونقدر اون حساسه شوهرم نیست

خودمم رفلاکس معده دارم مدام میجوشه معدم الان چند روزه چقدرم قرص و کوفت و زهر مار خوب نمیشه

از طرفی اون یکی بچم ک اصلا نمیزاره شبا یه خاب راحت بکنم هزار بار بیدارم میکنه...خدایی من مرگ میخام فقط همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر زایمان و شرایطه

قران بخونید و به مشاوره مراجعه کنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
وقت ندارم یه دسشویی راحت برم بعد میگی مشاور

تماس تلفنی هست ۱۲۳ رایگانه فکر‌کنم 

فقط شارژ داشته باشی

ببین ی کتاب خوندم راجب افسردگی اینا تو‌الان تو‌مرحله تنبلی هستی

باید کنارش بزاری تفسرده نیستی

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

پلو با تن ماهی درست کن

پیتزا

پیراشکی

اسنک

چیزایی که آسونه بچه هام دوست دارن

من خودم مجردم دلم میخواد خودکشی کنم دو بچه داشتم ولی خب نمیشه اونا چی میشن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من از دست خالی نداری خجالت شوهرم اینکه نمیدونم چی در انتظارمونه میخواد بره عراق کار هی ت دلشو خالی می کنند ک نه نرو نمیدونم غربت بده فلانه از اون طرف شوهرخواهرش اذیت کنه حقوق درست نمیده خواهرش بدتر حرفای بقیه من اقدام کردمه ولی موفق نشدم خیلی خسته ام مریضم رباط صلیبی پام پاره شده نمیتونم برم فیزیوتراپی زانوبند بخرم کف پای بچه انگشت شستش ترک میخوره دکتر بردمه فایده نداشته باید ببرم دکتر آلرژی ببینم ب چی حساسیت داره دوباره شوهرم از شدت کار ن جمعه داره ن تفریحی هیچ هیچ همش همش کار اونم ماهی ۲۴ تومن همش پا قسط میره کمردرد شدید داره ب زوری تکون میخوره شبا از استرس ت خواب دندون قروچه میره من خیلی خسته ام توروخدا دوست عزیز ببخشید انقد صحبت کردم هرکی تاپیک مو مبینه برام دعا کنید 

قربون خدابرم هرکی ب یه نحوه گرفتار کرده

اصم من نمیدونم اومدیم تو این دنیا چه علطی کنیم 

زندگی ابدی بخوره تو سرم 

من نمیخوام اینهمه زجر تحمل کنم برا زندگی ابدی

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اصم من نمیدونم اومدیم تو این دنیا چه علطی کنیم زندگی ابدی بخوره تو سرم من نمیخوام اینهمه زجر تحمل کن ...

اگه خدا رو تو تک تک لحظات حس کنیم

این دنیامونم بهشته

چون هر چیزی که میبینیمو اثری از خدا میبینیم

به اتفاقای زندگیم مثل یه امتحان نگاه میکنی

و هیچ لذتی بالاتر از باخدا بودن نیست

اگه خدا رو تو تک تک لحظات حس کنیماین دنیامونم بهشتهچون هر چیزی که میبینیمو اثری از خدا میبینیمبه اتف ...

اتفاقا تا یکی دوروزقبل اینطوری بودم 

ولی الان یکی دوروزه نسبت یه همههههه چی خشم دارم حالم خوب نیست 

مقایسه میکنم خودنو با ادمای پولدار 

حس میکنم خدا هدالتشو رعایت نکرده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘