2777
2789

سوالاتت چیاس؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به شرایطم نمیدونم چه گرایشی انتخاب کنممنابع چی بخونمکتاب تست چی بگیرم و...🥲

گرایشتو باید با توجه به دو عامل علاقه و شغلی که میخای بری بخونی

منابعم وقتی دروس گرایشت مشخص بشه چندتا منبع ثابت شده هست برای هر درس که تو تموم سایتا بارگزاری میشه که باتوجه به برقراری ارتباط خودت میخریشون

تستم کتابای تست باتوجه به منابعت میخری یعنی منبعت هر جوری رفت جلو تستتم باید اون روتینو برع جلو بعدم تست سنواتم باید در کنارش بزنی

در کل ارشد مشاورخاصو خوب نداره فقط پولتو میبرن برو دانشگاهت با مدیر گروهت مشورت کنی بهترع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

گرایشتو باید با توجه به دو عامل علاقه و شغلی که میخای بری بخونیمنابعم وقتی دروس گرایشت مشخص بشه چندت ...

نمیخواستم تو سایت زیاد اطلاعات بدم

من دانشجو فرهنگیانم

گرایشا میگن تکنولوژی و مدیریت و برنامه ریزی خوبه ، تکنولوژی بهتره

منتها من نه کار با کامپیوترم خوبه نه زبانم سر همین موندم چیکار کنم، هدفمم اینه بعدا ارشدم به دردم بخوره بتونم استاد دانشگاه بشم یا کاری کنار معلمی داشته باشه

از طرفی چون سال دیه میرم مدرسه نمیتونم روزانه شهرای دیه برم به جز شهر خودم ، مس قبولی تکنولوژی سخت میشه برام

میتونم فرهنگیان شهر دیه مدیریت یا برنامه ریزی برم منتها نمیدونم کار درستیه هزینه کنم آخر هفته ها برم و برگردم یا نه ، ماهانه حدود ۴ ۵ تومنی هزینه دانشگاه میشه اگه برم و بیام

اینا برام مهمه چون من باید تعهد بدم به آموزش و پرورش تا بتونم ارشد بخونم، برا همین میخوام ببینم کار درستیه اینقدر اذیت بشم برای قبولی و رفت و آمد یا نه...🥲

از طرفی بعضیا میگن یسری درسا با استاد و فیلم بایدخوند که نمیدونم کدوم استادا خوبن

بعضیا میگن برای هر درسی یه برند کتاب کمک آموزشی خوبه

تو ذهنم دنیای سواله🥺

نمیخواستم تو سایت زیاد اطلاعات بدممن دانشجو فرهنگیانمگرایشا میگن تکنولوژی و مدیریت و برنامه ریزی خوب ...

ببین برای استادی دانشگاه اول بزار خیالتو راحت کنم تو ارشدو دکترای رشته ابیاری گیاهان دریایو بخونه برو پیام نور و ازاد با پارتی تدریس کن 

ولی اگر قصدت تدریس دانشگاه ملیه حتما حتما باید ارشدو دکتراتو از دانشگاه ملی گرفته باشی

برای بقیش بنطرم بغیر از هزینه بخاطر شعلت شهر خودت مناسبه یهو دیدی تایم کلاسات با مدرسه جور نشد که بخای بیایو بری یا هزارتا مشکل یهویی دیگه

برای کتابم هرکی یه حرف میزنه منم تازه دارم برای ارشد رشته خودم میخونم یه عالمه کتابو گفتن ولی تهش دیدم همش حرفه یارو خودش با کتابا کنار نمیاد الکی ایراد میزاره روشون که کتاباش نگارشش بده و فلانو بیسانه تو کتابای ثابت شده رو بگیر  و قبل خرید یکم از صفحاتو بخون ببین با نگارشش کنار میای یا نه

در اخرم موفق باشی گلم

ببین برای استادی دانشگاه اول بزار خیالتو راحت کنم تو ارشدو دکترای رشته ابیاری گیاهان دریایو بخونه بر ...

پارتیه من فقط خداس 

تو زندگیم به هرچی رسیدم خدا و ائمه کمکم کردن

ارشد اگه فرهنگیان برم کلاساش اخر هفته هست ، تداخل با مدرسه نداره، منتها نمیدونم ارزش این همه اذیت برای. رفت و آمد و هزینه رو داره؟

ممنونم گلم، شما هم موفق باشی، انشاءالله به هرچی دوست داری برسی

پارتیه من فقط خداس تو زندگیم به هرچی رسیدم خدا و ائمه کمکم کردنارشد اگه فرهنگیان برم کلاساش اخر هفته ...

ارزش که بله کمترین ارزشش همون پرستیژشه دیگه ولی خب اول تمام سعیتو بزار رو راحتیت و شهر ۷ودت بعد اگه نشد شهر دیگه گلم

ارزش که بله کمترین ارزشش همون پرستیژشه دیگه ولی خب اول تمام سعیتو بزار رو راحتیت و شهر ۷ودت بعد اگه ...

اخه شهر خودمم باز یه مشکل دیه داره

اگه دولتی برم چون دولتی کلاساش وسط هفتس با مدرسه مطمعنا تداخل پیدا میکنه که مجبور میشم مدیر راضی کنم بزاره برم ، معاون جای من بره سرکلاس یا کسی رو پیدا کنم بفرستم ولی خوب مشکل رفت و آمد ندارم

ولی فرهنگیان شهر دیه اگه برم ، دیه تداخل نداره ولی همش تو رفت و آمدم

شهر خودمم فرهنگیانش، ارشد نمیگیره🥲

اخه شهر خودمم باز یه مشکل دیه دارهاگه دولتی برم چون دولتی کلاساش وسط هفتس با مدرسه مطمعنا تداخل پیدا ...

اینم دردسره برای خودش

من نمیدونم الان تو فرهنگیان بری میتونی دولتی تدریس کنی؟

اخه دولتی برای تدریس فقط دانشجوهای خودشو میگیره

اگه دولتی میگیره برو ارشد فرهنگیان

دبیری یا ابتدایی؟؟ اخه اگه دبیری باشه شاید تایم کلاسات افتاد یروز دیگه