2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکل زندگی من😞

94 بازدید | 4 پست

مادرمه که تشخیص تنیده ما ذشمنش نیستم خواهر برادر عپضیش دشمن هاشن 

عروسی یکی از خواهرانه چند وقت دیگه تمام لباس های مجلسی خواهر های دیگشو بخاطر اینکه اونا گشادن پول نرم نمیکنن این خریده تازه اونا انواع و اقسام فحش هارو هم بهش میدن کلا کل زندگی ما رفته تو حلق اونا و اعتنا هم به ما نمی‌ذارن

مشکل اینجاست که هر گوهی راجب من میخورن بعد این زن حتی نمیگه چرا به دختر من اینجوری میکنید اما تا من میگم چرا دستت تا نصفه تو حلق ایناست فوری میگه حسود تو فلانی فلانی 

خواهر های عپضی اون که با من هفده ساله حسودی و دشمنی میکنن حسود نیستن من هستم 

چکار کنم ای خدا 

مادرم طوری رفتار می‌کنه انکار اونا خانواده اصلیشان ما زباله ایم

خدا انتقام میگیره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولی به زوررررر مثلا من کنکور دارم برام کتاب نمیخره که پولشو بده اونا

عزیزم اونا خواهراشن طبیعیه که بهشون محبت داشته باشه و هرکسی محبتش رو یک شکلی نشان میده حالا اینکه از شما مقابل اونا دفاع نمیکنه اشتباهه اما بعضیا خصوصیات اخلاقی اینچنینی دارن فقط اینجای قضیه ایراد داره. وگرنه نمیتونی انتظار داشته باشی از خواهراش دست بکشه. خب به شما هم میرسه دیگه