2777
2789
عنوان

زن ذلیل بودن❗

193 بازدید | 11 پست

توی تاپیک پربازدید یه کامنتی دیدم که از تعجب دهنم باز موند.‌ در جواب اینکه چند درصد مردا زناشون رو کتک میزنن یه شخصی نوشته بودن که فلان شهریا زن ذلیلن و خیلی کم کتک میزنن!

کی کتک زدن اینقدر عادی شده؟ یعنی هر کس کتک نزنه زنش رو زن ذلیله؟ جالب اینه که یه خانم این کامنت و گذاشته بودن! اصلا زن ذلیل بودن یه مفهوم منسوخ شده‌ و احمقانه‌س‌. زن ذلیلی یعنی هرگونه احترام به زن و پذیرش نظرش به معنای ذلت و ضعف مرده و مرد همیشه باید برتر باشه و علاوه بر این ترویج "مردانگی سمی, Toxic Masculinity" هم هست. 

حواسمون باشه از چه کلماتی استفاده میکنیم.

تاسف بر این زن ستیزی و زنان علیه زنان.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

حرص نخور. نی‌نی سایت نقطه تقاطع جهان‌های موازی و پورتال سفر در زمانه. اینا که می‌بینی احتمالا مال دوران قاجار هستن. خط زمانیمون خط رو خط شده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زنی که این حرف رو زده اسکل بوده 

و حقشه هر بلایی سرش بیاد، چون عزت نفس نداره

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ما اصطلاح «زن ذلیل» به شوخی به کار میبریم

مثلا بابام به داییم میگه تو خیلی زی زی هستی یعنی زن ذلیلی

و باهم شوخی میکنن

ولی در عمل هیچ کدوم زن ذلیلی نیستن

فقط وظایف خودشونو انجام میدن

وظیفه همسری

وظیفه پدری

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اون زنی که این حرف رو زده اسکل بوده و حقشه هر بلایی سرش بیاد، چون عزت نفس نداره

ببین گاهی اینطور آدما قصد بدی هم ندارنا ولی آگاهی ندارن متاسفانه

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

حرص نخور. نی‌نی سایت نقطه تقاطع جهان‌های موازی و پورتال سفر در زمانه. اینا که می‌بینی احتمالا مال دو ...

زمان ماهم اینجور نبود

درسته ناصر ۵۷تا زن داره

ولی خدا شاهده تا حالا دست رو من بلند نکرده...

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

حرفای دلمو زدیمیتونم حدس بزنم چقد کرکتر قوی و درعین حال خانومی هم دارین🩶

قربونت برم عزیزم. 💘

ما اصطلاح «زن ذلیل» به شوخی به کار میبریممثلا بابام به داییم میگه تو خیلی زی زی هستی یعنی زن ذلیلیو ...

ببین ولی خب باید کم کم حتی اینطور شوخی ها هم برداشته باشه. یه سری ضرب المثل های قدیمی هست مثلا خواهر شوهر نون زیر کبابه یا کلیدی که همه ی قفلا رو باز کنه شاه کلیده ... خیلی زشتن اینا. بزرگترامون اندازه ی ما آگاه نیستن ما باید کم کم اینجور چیز ها رو از بین ببریم❤