2777
2789
عنوان

خانما شما باشین برا این مرد تولد میگیرین علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
چجوری اوکی ای با این که کتکت بزنه؟😐

در حد هل دادن 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سرچی حرمت میشکنید

سربچه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خیلی بدم میاد یکی دست بهم بزنه چه برسه کتکم بزنه میدونم همه بدشون میاد ولی برا من قفله یعنی فقط فکر اینم چیکار کنم دیگه جرئت همچین کاری نداشته باشه تولد که هرگز

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه من خیلی بدم میاد یکی دست بهم بزنه چه برسه کتکم بزنه میدونم همه بدشون میاد ولی برا من قفله یعنی فق ...

خودمم مقصرم خیلی بد حرف زدم

من بودم نمیگرفتم حالا اگه خوب شدین بعدا بهش یه کادو بده برا مردا تولد مهم نیست مثل ما زنا

برا این مهمه

خودمم مقصرم خیلی بد حرف زدم

من بودم نمیگرفتم زور زن با زور مرد برابر نیست زدتم براش بیام تولد بگیرم یعنی مجوز صادر شد و برام مهم نیس منو زدی ولی به نظرم خودت خوشت میاد بگیری شاید ازش خوبی دیدی و یا واقعا برات مهم نیس نمیدونم آدما با هم فرق دارن به هر حال

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...