2777
2789
عنوان

کی بچش کنارش خوابیده بیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار هسم گلم۶ ماهمه ولی حس میکنم جای هرکدوم برام متفاوته و جای اونو هیشکی پر نمیکنه

قطعا همینطوره تو دهتا دیگه بچه هم بیاری هیچکدوم جای پسرتو نمیگیره ولی خوب سرگرم میشی کمتر اذیت میشی 

. واقعا دلم میگیره بحال زندگی هایی که بچه هستو جدا میشن بنظرم تا مطمئن نشی از زندگی نباید بچه بیاری طفلی پسرت الان خیلی اذیت میشه هرجور باشه اون بیشتر نیاز به محبت مادری داره

شکایت کنم اول از شوهرم؟

دادخواست باز کن.از خدمات قضایی.

ابتدا باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست حق ملاقات فرزند را مطرح نماید. پرونده براساس محل زندگی مشترک و یا اقامتگاه خوانده به مرجع قضایی صالح ارجاع می‌گردد. چنانچه مادر خواهان پرونده باشد، در محل اقامت خود نیز می‌تواند طرح دادخواست نماید.

در جلسه رسیدگی، قاضی با بررسی وضعیت حضانت طفل، شرایط و جنسیت خواهان، سن و جنسیت طفل و وضعیت روحی وی، سلامت اخلاقی خواهان و خوانده بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت در هفته حق ملاقات درنظر می‌گیرد. همچنین زمان و روز دقیق در هفته و نیز محل ملاقات نیز تعیین می‌گردد.

رای صادر شده، به مدت ۲۰ روز قابل تجدیدنظر خواهی بود. پس از قطعیت رای، پرونده با درخواست خواهان به واحد اجرای احکام ارجاع می‌گردد.

عزیزم باردارم ۶ ماهمه ینی بعد تولد بچه کمی از این غم تسکین پیدا میکنه؟

آره خیلی اثر داره.  من بچه ی دومم رو خیلی دیر دنیا آوردم به حدی که الان بزرگیه پسرم کنکوریه دومیه دخترم پیش دبستانی.  فکر نمیکردم روزی برسه که تمام وقتم صرف بچه ی دومم بشه هم چون دختره و هم پسرا بعد بلوغ دیگه جدا میشن از مادر . شمام با دنیا اومدن بچه ی دوم دیگه سرگرم میشی حتی پسرتم تو خونه ت بود نمیتوونستی بهش برسی . پس صبور باش تا ان شاءالله بچه ی دومت صحیح و سالم دنیا بیاد تا کمی از غمت کاسته بشه.

آره خیلی اثر داره. من بچه ی دومم رو خیلی دیر دنیا آوردم به حدی که الان بزرگیه پسرم کنکوریه دومیه دخ ...

پسرها چه سنی مستقل میشن که خودشون میتونن برن وبیان و چندساعت توی خونه تنها باشن؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

پسرها چه سنی مستقل میشن که خودشون میتونن برن وبیان و چندساعت توی خونه تنها باشن؟

بچه ها وقتی بچه ی دوم بیاد مستقل میشن ... من پسرم تا بزرگ شد چون تک فرزند بود لحظه به لحظه کنارش بودم و میخواستم همه کار واسش بکنم اما دقیقاً وقتی خواهرش به دنیا اومد و درگیر ی بچه ی دیگه شدم انگار یهو اونم بزرگ شد.  فهمیدم بچه تا بچه ی دومی نیاد پدر و مادر (البته بیشتر مادر) ولش نمیکنن و روش زوم میکنن نمیزارن بزرگ بشه مستقل بشه همش فکر میکنن بچه ست.

بچه ها وقتی بچه ی دوم بیاد مستقل میشن ... من پسرم تا بزرگ شد چون تک فرزند بود لحظه به لحظه کنارش بود ...

من آخه میخوام شاغل بشم میخوام ببینم پسرم کی از آب و گل در میاد پس منتظر نباشم برم دنبال کارم اینم همون موقع بزرگ میشه دیگه😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چند وقتشه؟

کلاس چهارم