2777
2789
عنوان

جشن شکوفه ها باید باباها هم باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شرکت کنید، زمان اجرای جشن همه هستن ولی بعد یکی از والدین باید بره توی کلاس بچه تا معلم روش تدری ...

آها خوبه کتابارو تحویل دادن قبلا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اها نه اینا یه عکسی رو تو گروه گذاشتن نوشته حضور پدر و مادر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مگه پیش نرفته پارسال

رفته پارسال ولی خب کلاذوق داره برا مدرسه 

خب پس چه بهتر راحت از جشن لذت ببرید، عکس و فیلم فراموش نشه، من هر سال از بچه هام میگیرم، فیلم هم یه ...

چه ایذه قشنگی😍

مثلا چه سوالایی میپرسین؟ میشه بگی

ایجانم دوقولوان؟؟؟ 😍😍😍خداحفظشون کنه 

بله عزیزم من غیر،انتفاعی نوشتم مدیراشون نمیدونم چرا انقدر سخت گیرن و گفتن فقط یکی از والدین باشن.

آخی اشکال نداره حالا برا ما ک گفتن دوتاتون باشین معلوم نیست بتونیم یا نه😅

از اینکه چه روزی هست، یعنی چی، احساسش چیه، بیشتر از چی خوشش اومده، اسم خانم معلمش چیه، دوست هم پیدا ...

مرسی که گفتی من فردا پسرم و پس فردا دخترم جشن کلا اول دارن و این فیلم رو میگیرم براشون میزارم تو لب تاب بمونه یادگاری.