2777
2789
عنوان

جشن شکوفه ها باید باباها هم باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست
بعضی جاها مادرم راه نمیدن میگن فقط دانش آموز

نه اینجا نوشتن پدرومادر😅

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معلم مدرسه غیر دولتیم. پارسال از بچه های کلاس اول فقط مامانا بودن اما پیش دبستانی ها هم پدرا بودن هم مادرا

به نظرم جفتتون برید خاطره قشنگتری برای بچتون میشه

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

من مادر و پدرم هردو بودن عکسش رو هر وقت نگاه میکنم ذوق میکنم 

همسرتون راست میگه خاطره میشه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
به ما گفتن فقط مامانا بیانمنم تنها رفتم ولی بعضی پدرا اومده بودنولی خب جالب نبود دیگه بین یه عالمه ز ...

اها خب اینجا نوشتن هردو 

خودمم گفتم مطمئن باش خیلی از آقایون سرکارن نمیان

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من و همسرم هردو میریم روز قشنگیه دوس داریم جفتمون باشیم

ماهم دوس داریم بشه باهم بریم ک عالیه😍

نه اینجا نوشتن پدرومادر😅

چه خوب میتوین با همسرتون برین

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من خودم خیلی ذوق دارم دخترم کلاس اول می‌ره الان کلاهشو گل وبادکنکشو ردیف کردم لباساشو اتو کشیده کیفش ووسایلش مرتب کردم دوشنبه جشن شکوفا دارن 

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
من معلم مدرسه غیر دولتیم. پارسال از بچه های کلاس اول فقط مامانا بودن اما پیش دبستانی ها هم پدرا بودن ...

آره واقعا دوس دارم خاطره خوبی ازروز اول براش بمونه خودش امشب زود خوابیده صبح زود بیداربشه ده بارم فرمشو پوشیده بچم😍😂

عزیزم ی سوال کسی که نیمه دوم ۹۸ کلاس اول میره ؟

نه عزیزم دخترمن نیمه دوم 97 هستش و کلاس اوله

من خودم خیلی ذوق دارم دخترم کلاس اول می‌ره الان کلاهشو گل وبادکنکشو ردیف کردم لباساشو اتو کشیده کیفش ...

مگه باید گل و بادکنک ببرن؟ من نمیدونستم ک؟ بادکنک داریم ولی گل نه