2777
2789

استاد کیک بوکسینگم بنده خدا خواهرزادش فوت کرده،دانشجو بود،دخترم بوده،علت فوتش رو‌نمیدونم فکرکنم تصادف کرده چون گفت داشته میومده خونم…

از دیروز خیلی بی قراره،بچها تسلیت گفتیم تو گروه،ویس داده بود گریه میکرد

دیدم بی قراری میکنه

رفتم پیویش سعی کردم دلداریش بدم

ظاهرا الان تونسته گوشی دست بگیره که جوابمو داده:خاک برسر شدم حنا و چندتا اموجی گریه گذاشته

تاحالا انقدر پریشوت ندیده بودمش،عادت داشتم همیشه قوی ببینمش…

الان موندم‌جوابشو‌چی بدم که یکمی اروم شه…

ممنون میشم کمکم کنید🙏چون استادم نزدیک۴۰سالشه‌موندم چطوری باهاش حرف بزنم که هم بی احترامی نباشه و هم دلداریش داده باشم

مگه از شما توقعی داره ک دلداریش بدی؟

شما در حد شاگردی  قصد و نیتی که  داشتی رو ادا کردی دیگه چرا بخوای دلداریش بدی؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هر چقدر هم دلداری بدین از وسعت غمشون کم نمیشه فقط بهش تسلیت بگین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مگه از شما توقعی داره ک دلداریش بدی؟شما در حد شاگردی قصد و نیتی که داشتی رو ادا کردی دیگه چرا بخوا ...

معلومه که نه!

اما قلبم گرفت از گریش

بی تابیش اذیتم میکنه

گریهای اون گریهای منم شد

معلومه که نه!اما قلبم گرفت از گریشبی تابیش اذیتم میکنهگریهای اون گریهای منم شد

طبیعیه الان اینجوری باشه 

تنها باشه زودتر آروم میشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من داغ خواهر جوون دیدم. خیلی سخته. از خیلیا ک در ظاهر دوست بودن و تنهام گذاشتن تو اون شرایط سخت ناراحتم. فقط یک نفر بود چیزی رو ک گفتم بهم گفت. گرچه بار غم سنگینه اما باز ابرازش شاید بهتر باشه

با سکوت فقط در کنارش حضور داشته باش 

چون تو این شرایط بودم پسر خالم ۱۲ سالش بود پارسال فوت شد از پنجره افتاد پایین پدر و مادرش از هم جدا شده بودن

وای همه در گوشم هی میگفتن راحت شد راحت شد

بیشتر عصبی میشدم

من داغ خواهر جوون دیدم. خیلی سخته. از خیلیا ک در ظاهر دوست بودن و تنهام گذاشتن تو اون شرایط سخت نارا ...

اره واقعا

خدا رحمتش کنه عزیزم🖤

ادم تو شرایط سخت نیاز داره به همدلی

حتی اگه کاریم از دستت برنیاد،بازم اون حضور دلگرم میکنه….

تو همچین موقعیتی درجه اول سعی کنید کنار اون ادم باشید چون همدردی زمانی که کنار طرف باشی و حتی سکوت کنی بهتره جوا میده،  اروم کردن طرف مقابل گزینه دومی هست که باید بهش فکر کرد  چون غم از دست دادن چیزی نیست که با حرف بشه دلداری داد

منم تجربه سوگ دارم کنارش باش بذار باهات حرف بزنه گریه کنه از خاطره هاش بگه بدون حرف.برادر جوون من فوت شده بود مادرشوهرم می‌گفت الان همه داغ دیده ان برای هممون هست از دیگرون شنیدم که می‌گفت اونم دیگه شورشو در میاره  اونقدر بدم اومد از حرفش و دلم شکست بعد دو سال و نیم هنوز یادم نرفته بگو برای غمش احترام قائلی اصلا سعی نکن غم و مصیبتشو کوچیک نشون بدی چون غم از دست دادن عزیز تا مغز استخوان آدمو میسوزونه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃