2777
2789
عنوان

کیا خانواده شوهر تنهان

163 بازدید | 17 پست

من خیلی تنهام

اگر خوب باشم و باب میلشون اوکی هستن باهام

وگرنه بخوام دفاع کنم یا شوهرم ازم دفاع کنه همشون باهم بد هم باشن دست ب یکی میشن بی محلی میکنن تا تحت فشارم بذارن

واقعا حس غم وتنهایی منو میگیره

خیلی دلمو میشکونن

اما اونا همشون باهم هستند

باخانواده مادریشونم رفت و امد زیاد دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن میخوای کسی رو متحد کنی حرف نزن یه دشمن مشترک نشونشون بده ...

من تنهام همش اصلا رفت و امد نداریم همسرم میره اما من نه 

میری هم خودتو یرگرم کن تماس چشمی برقرار نکن باهاشون بی توجه باش با گوشی هم ور نرو 

اگر نمیری هم بهتر رو خودت تمرکز کن یه هنر و حرفه ای بشین یاد بگیر خودتو بکش بالا بعدش همه میخوان باهات حرف بزنن امار بگیرن تو بی توجه باش

اره سخته

منم دو ماهه از طبقه بالای مادرشوهریم اومدیم اینجا، مادرشوهر منم به من همش گیر میداد منو فش میداد اونم فشای ناجور دیگ اخرین بار ک دعوامون شد پامو کردم تو یه کفش ک منو باید ازینجا ببری، شوهزم خدایی به حرفم گوش میده بچع ننه نیست اومدیم دورتر ازونا الان ارامش دارم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

میگن میخوای کسی رو متحد کنی حرف نزن یه دشمن مشترک نشونشون بده ...من تنهام همش اصلا رفت و امد نداریم ...

مگه میشه بری محل ندی حرفم نزنی باگوشیم ورنرنی پس بایدخواب باشی که

چ خوب کردی

اره بابا دیگ هم تا عمر دارم ن باهاشون حرف میزنم ن چیزی، ولی ب شوهرمم گفتم تو میتونی بری اونم میگ ن من نمیرم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

متوجه دشمن مشترک نشدم

یعنی اختلاف نظر هم داشته باشن بهشون بگی فلانی دشمنه باهم متحد میشن تا طرف رو زمین بزنن

خودتو دوست داشته باش کسی که ناراحتت میکنه باهاش حرف نزن یا جایی اذیت میشی نرو برا احساساتت ارزش قائل شو برا خودت وقت بذار خودتو سرگرم کن اصلا بهشون فکر نکن میفهمی چقدر کوچیک بودن و تو ادم حسابشون کردی